in

Glöm sand i bikinin – Här är prylen du MÅSTE ha på semestern i sommar

sleepybag 3

Nu är sommaren äntligen här! Många av oss längtar efter att få ligga på stranden och njuta av vår ledighet och känna solen bränna mot huden. Stranden i all ära, men visst är det mindre härligt att bli sandig och få ryggvärk av den där osköna solstolen? Nu finns äntligen den perfekta lösningen för detta, i form av årets trendpryl Sleepybag. Scrolla ned för att handla den direkt i artikeln! Mer

vr shopping

En dag på stranden kan bli lång och självklart vill vi kunna njuta så länge som möjligt, men det är inte alltid lätt när man blir sandig eller ligger på ett oskönt underlag. Veckorevyn tipsar därför om den perfekta prylen för beachen i sommar – den stavas Sleepybag! Klicka hem den direkt här i artikeln nedan.

sleepybagKlicka på produkterna för att handla, utcheckning sker genom Klarna.

sleepybag-1

Sleepybag är prylen du inte får missa att ta med var du än ska i sommar. Den är perfekt till såväl stranden, poolen, campingen på musikfestivalen eller bara framför TV-soffan hemma i vardagsrummet. För att blåsa upp madrassen håller du upp den i luften och springer för att fylla den med luft för att sedan stänga den. Ingen pump behövs! ”Madrassen” väger bara 700 gram och är smidig att ta med överallt.

3 nödvändiga prylar för beachen

beachen

Packa strandväskan rätt! Veckorevyn tipsar om 3 nödvändiga prylar för beachen. Handduken är får vi inte glömma när det är dags för ett dopp och solskyddsfaktor är givetvis A och O för att undvika brännskador och skydda huden från solens strålar. Trådlösa hörlurarna från Urbanista är perfekta för musik och podcast-lyssning att njuta av i sommar.
vr shopping