in

Tips inför jul: 15 saker att fylla julstrumpan med

fyll julstrumpan med produkter

I år vill vi fylla julstrumpan med både smått och gott. Varför inte en söt mugg att dricka varma drycker ur, eller kanske ett doftljus? Vi har 15 härliga tips till dig där fantasin tryter. Mer

Nyhet! Missa inte Horoskoppodden, där vi berättar för Sveriges härligaste profiler vilka de egentligen är med hjälp av astrologi! Lyssna på senaste avsnittet och prenumerera här:

Lyssna på fler avsnitt här!

Ibland orkar man inte vänta heeela julafton på att få öppna sina paket under granen. Då är julstrumpan på morgonen en perfekt uppladdning för vad som komma skall. Det behöver absolut inte vara dyra saker – och heller inte många. Men känner du att fantasin tryter så har vi valt ut några favoriter vi helst ser i strumpan överför spisen på julafton.

julstrumpa hårmask1. Hårmask från Mad Beauty som gör torrt och matt hår mjukt och lent! Passar perfekt när det är kallt och rått ute. Läs mer och köp här.

julstrumpan kaninmugg2. Gullig kaninmugg från Sass & Belle som du kan dricka alla varma drycker ur. Läs mer och köp här.

julstrumpa_bodyskrubb3. Härlig kroppsskrubb från Mon Sun som också är helt vegansk. Läs mer och köp här.

julstrumpa sovmask4. Sovmask från Typo som är en perfekt present för den morgontrötte. Läs mer och köp här.
julstrumpa_öronhängen 5. Så fina sköldpaddsmönstrade örhängen från Warehouse. Läs mer och köp här.

julstrumpan_kanintofflor 6. Söta kanintofflor från Head over heals by Dune som värmer gott när det är kallt på golven. Läs mer och köp här.

julstrumpan_ohksovmask7. En perfekt gåva till torrisen från Oh K! kommer i form av en djupt återfuktande mask som du applicerar före sänggående. Läs mer och köp här.

julstrumpa kruka8. Söt elefantkruka från Sass & Belle till en riktig växtgäri. Läs mer och köp här.

necessär till julstrumpan9. Makeup-bag från H&M i fuskpäls att fylla med alla dina skönhetsfavoriter. Läs mer och köp här.

doftljus10. Litet doftljus från H&M som får hemmet att dofta gott av kanel. Läs mer och köp här.

ansiktsmask c vitamin11. Sheet mask från Yes to med c-vitamin och grapefrukt som hjälper till att rengöra huden på djupet. Läs mer och köp här.

mugg prosecco12. ”Prosecco is always the answer”, söt mugg från Sass & Belle med roligt citat till den som gillar just… prosecco! Läs mer och köp här.

la bruket pillow mist13. Har du eller någon annan svårt att komma till ro? Den här kuddsprayen från L:A Bruket innehåller eteriska oljor av lavendel, mandarin och cederträd som ska verka lugnande inför sänggående. Läs mer och köp här.

clean roller
14. Svår beslutsångest och inte så mycket pengar på fickan? Då är det här lilla parfymkitet som gjort för dig (eller någon du tycker om) med Cleans dofter Warm cotton, Skin och Rain. Läs mer och köp här.

skin treat handkräm15. En riktigt härlig handkräm från Skin Treat för torrisen! Den sjunker in snabbt och innehåller avokadoolja och broccolifröolja, men också acai och vitamin E. Läs mer och köp här.

Julstrumpor att fylla inför julafton

Har du ingen julstrumpa eller är den gammal sliten efter alla tidigare jular? Känner du kanske att pappas, brorsans eller pojkvännens strumpor är alldeles för små för att klämma ner produkter i så kan du behöva en ny.

Här kommer tips på tre fina strumpor att hänga ovanför den öppna spisen.julstrumpa1. Luddig julstrumpa från Jotex att fylla med klappar. Läs mer och köp här.
2. Julstrumpa från Åhléns i klassiskt juligt mönster. Läs mer och köp här.
3. Klassiskt röd julstrumpa från H&M. Läs mer och köp här.