in

Långt hår på en minut? Ja, det är möjligt!

langt har snabbt

Långt glansigt hår på en minut? Kändisarna verkar klara det, så varför inte du också? Mer

Den senaste tiden har vi sett kändisar som Kim Kardashian och Selena Gomez gå från page till midjelångt hår över en natt – och det har sett jäkligt bra ut. Men är det verkligen vanligt löshår eller peruker? Nja, det verkar inte så, i alla fall inte om man ska tro Marie Claires spekulationer.

På beauty-stjärnan Huda Kittens Instagram-konto kan man se ett nytt Balmain-verktyg som verkar gaaanska magiskt. Så, hur fungerar det? På en liten plastbehållare finns fem slingor fastsatta, den behållaren fästs sedan i hårfästet på den plats där man vill ha löshåret. Sedan trycks en pistol-liknande grej mot behållaren och efter 40 sekunder (!!!) är det klart. När ”pistolen” flyttas och plastbehållaren knäpps av blottas fina löshårsslingor som ger volym och längd. Slingorna sägs hålla i SEX veckor. HUR?! Vi vet inte, och vi lär inte kunna testa om det verkligen funkar på ett tag heller.

Balmain-verktyget går nämligen inte att beställa, utan finns bara på utvalda salonger som säljer Balmain-produkter. Vi hoppas att det kommer en billigare kopia snart!

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

Skärmavbild 2017-04-28 kl. 8.48.31 fm