in

Havet är inspo för sommarens stora hårtrend – och vi vill färga håret NU

havshar dragare

När man tänker på sommaren tänker nog många på att bada i havet. Även om man kanske inte gör det varje dag, så kan i alla fall ens hår se ut som ett litet hav. Mer

På sommaren är vi många som går åt ljusare toner i håret, och kanske lägger i lite extra slingor när vi är hos frisören. Men sommarens nyaste, och snyggaste, hårtrend kräver helt andra kulörer. Havshår är nämligen it-färgen just nu och vi drömmer oss bort till det perfekta blå-gröna håret.

Havshår kan varieras hur mycket som helst. Man kan välja att färga hela håret blått och grönt i olika nyanser, eller ha en mörkade botten och sedan göra en ombre med blå slingor. Man kan lägga ljusare blå nyanser och leka att man är i något tropiskt land med vita stränder eller lägga en mörkare blå färg i botten för att sedan dra ut och låta det bli ljusare mot topparna. Som sagt – oändliga möjligheter!

Spana in alla inspo-bilder här nedan!

Som med alla konstgjorda färger kräver havshår en hel del underhållning, som Bustle påpekar, men om man är beredd på att lägga den tiden (och pengarna) så säg vi bara: KÖR!

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss