in

Den nya hårtrenden är så snygg – och kommer få dig att bli festens pingla!

folie dragare

Under jul och nyår (eller okej, helst varje dag) så vill vi gärna glittra lite extra. Och istället för att spruta i glitter i håret som sitter kvar i cirka tre månader för att piffa till det så kan du haka på senaste hårtrenden – folie! Mer

Att ha folie i året kanske inte är det man tänker på först när man ska känna sig extra fin i håret, men vi tycker definitivt att man ska tänka om!

Kevin Murphys stylist Sarah Lund har skapat en look med hjälp av en locktång, hårspray och folies, som man kan hitta i hobbyaffärer.

Hur gör man då? Jo, riv folien i små bitar och var du vill ha dem, Lund rekommenderar att man ska sätta dem vid benan eller om du har lagt ditt hår bakom örat på någon sida så kan man sätta dem på den sektionen också.

Börja med att spraya hårspray på den delen av håret där du vill ha folien. Riv därefter folien i små bitar och tryck fast den på håret. Använd sedan en liten sminkborste för att gnugga in det i håret och göra kanterna mindre skarpa. Spruta sen på ytterligare ett lager hårspray och tadaaa!