in

Frida tipsar: 19 favoriter inför hösten

dragbild hostfavoriter

Augusti har visserligen hittills bjudit på bättre väder än juli, men ändå kan vi inte förneka att är hösten på intåg – i alla fall i modevärlden. Här är 19 favoriter att spana in inför hösten! Mer

 

 

höstfavoriter rätt alla

 

Produkter: Ryggsäck / Skjorta / Kavajbyxor / Jeans / Stickad grå tröja / Mockajacka / Handskar / Halsband / Vida byxor / Lång kappa / Skinnjacka / Polotröja / Kängor / Sneakers / Solglasögon / Regnjacka / Mössa / Hatt / Klänning

 

Ryggsäcken

Äntligen kan vi hitta väskor som inte bara är trendiga, utan också ergonomiska! Den älskade ryggsäcken är tillbaka och finns i många olika varianter ute på marknaden.

Skjortan

Ett plagg som är bra att ha under alla årstider; den vita skjortan. Den kan matchas till i princip allt och är därmed helt enkelt tidlös.

Kavajbyxorna

I höst är det på med kavajbrallorna vid alla tillfällen! Till klackar och blus på fest, till sneakers och t-shirt på stan och till kavaj och boots på jobbet.

Jeansen

[adSpace]De blå jeansen med härlig stretch är ett måste. Den blå färgen piggar upp bland höstens mörkare toner!

Den stora stickade tröjan

Hösten blir både varmare och mysigare i en stor härlig stickad tröja. Så bunkra upp med flera stycken i olika färger och modeller. Allra hetast i år är oversize-tröjan med en rejäl krage.

Mockajackan

Ett material som kommer dyka upp lite här och var i höst är den ljusa mockan. Jackor, kappor, byxor och skor! Den ljusa mockan matchas snyggt till svart och vitt.

Läderhandskarna

Läderhandskarna värmer dina frusna händer även nu under sensommarkvällarna –  och ännu bättre i höst.

Det nätta halsbandet

Satsa på nätta smycken. Det nätta halsbandet med en liten berlock ses överallt på it-profiler, i butiker och på nätet. Det går att finna enklare varianter men också berlocker med bokstäver, citat och tecken.

De vida byxorna

De vida byxorna intog marknaden i våras och hänger med även i höst. De finns i alltifrån jeans- till kavajmodeller!

Den fotlånga kappan

En både praktiskt och snygg trend är den fotlånga kappan. Vi såg den förra året och trenden kommer igen även i år. Den svarta kappan är kanske enklast att matcha, men våga även testa de ljusare färgerna så som grå, beige och vit!

Skinnjackan

Precis som skjortan så är skinnjackan ett tidlöst plagg som återkommer år efter år. Under höstens början fungerar en vanlig bikermodell utmärkt, men framåt vintern kan det vara smart att införskaffa en skinnjacka med varmt foder.

Den nätta polotröjan

Polotröjan är ett populärt plagg under hösten, detta år i en något nättare modell. Matcha den till ett par höga jeans eller till en läderkjol!

[adSpace]De rejäla kängorna

Varje höst kräver sina ordentliga kängor. Dr Martens är trendiga, tidlösa och kvalitetssäkra!

Sneakers

Innan snön och slasken kommer hinner vi bära sportiga sneakers. Matcha dem till jeans och en fotlång kappa, eller svarta vida byxor och en skjorta.

De tunga solglasögonen

Lite tjockare och tyngre solglasögon är det som gäller i höst.

Den trendiga regnjackan

Här passar ordspråket ”Det finns inga dåliga väder bara dåliga kläder” väldigt bra in. Regnkappan har äntligen blivit ett trendigt plagg på marknaden och finns i mängder av olika varianter. Många stora märken har kombinerat just trend med funktionalitet, vilket gillas starkt!

Sotarmössan

Sotarmössan är ett säkert kort för den som vill vara både trendig och varm i höst!

Hatten

Hatten är precis som skinnjackan cool året om! Matcha till jeans och kängor eller till en maxiklänning och stickad tröja.

Midi-klänningen

JA! Vi kan äntligen bära klänning långt in på höstkanten! Midi-längder på kjolar och klänningar gör det möjligt att använda plaggen även när det är lite kyligare.

 

grahn_frida_byline

 

Gillade du den här artikeln? Kanske gillar också:

– Tio hattar att spana in!

– Så matchar du jeanskjolen!

– Maxiklänningen för alla tillfällen!