in

Frida Grahn: Den mysiga stickade klänningen är här för att stanna!

stickad klanning dragbild

Vad kan vara bättre till höstmyset än en stickad klänning? Ett härligare och mysigare plagg är svårt att hitta! Klänningen finns i många olika varianter och går att bära såväl på jobbet som i soffan, vilket gör plagget till en riktig höstfavorit – åtminstone för mig! Mer

Ett mysigare och varmare trendplagg får man leta länge efter. Det kryllar av snygga stickade klänningar  i butikerna och de kommer inte bara i mängder av olika färger utan också i varierande material, längder och modeller. Stor tjock polokrage, liten nätt krage, slits, långärmad, trekvartsärm, tight, oversized, knälång, vadlång, fotlång… listan kan göras lång! Det är bara att välja och vraka, här är åtta favoriter:

Rätt stickade tröjor

[adSpace placement=”auto”]

Produkter:  1   2   3   4   5   6   7   8 

Den stickade klänningen kan bäras både till jobbet, på stan och i soffan framför tvn, beroende på hur den matchas! Höga stövlar, en nätt väska och en fräsch sminkning är en perfekt stadslook. Sneakers eller kängor är ett bra alternativ när det är dags för en shoppingtur. En mysig kväll framför tv:n så matchas klänningen bäst till ett par varma raggsockar! Här är fem outfits att inspireras av:

inspo stickad tröja

Bildkällor: 1/2/3/4/5 

grahn_frida_byline