in

Frida är VeckoRevyns nya modebloggerska!

fridadrag
Frida är VeckoRevyns nya modebloggerska!

Hon är den stilsäkra Göteborgspinglan som kammade hem en solklar seger i vår stora bloggtävling Fashion Blogstar. VeckoRevyn presenterar – vår nya modebloggerska Frida Johnson med bloggen Fyndigt!

Mer

fridadrag

Låt oss presentera VR’s nya modebloggerska, Frida Johnson med bloggen Fyndigt. Frida beskriver sig själv som en glad tjej som praktiskt taget bor i sin bävermössa så här års. Från och med idag hittar du bloggen, som alltid är fylld till bredden med inspiration, på VeckoRevyn.com.

Grattis Frida, du är VeckoRevyns nya modebloggerska! Hur känns det?
Det känns helt galet kul! Jag ser verkligen ifram emot att få börja blogga här, och jag är väldigt förväntansfull så det här ska bli spännande!
 
Varför ska man läsa just din blogg?
För att den är ganska unik just när det kommer till det här med modebloggar. Jag använder mycket egna bilder så att man slipper läsa om samma överhypade saker som på väldigt många andra modebloggar, samtidigt som jag är ganska grym på att posta egna inspirerande outfits. Jag levererar på en fyndigt sätt helt enkelt, haha!

frida

Hur länge har du bloggat, och varför började du?
Jag har bloggat ganska länge, för nästan 3 år sedan startade jag min första lilla blogg (som dock inte var överdrivet seriös) och ett år senare började jag och min kompis att blogga på Fyndigt. Under det senaste året har jag bloggat själv och det är även då som min karriär tagit fart. Jag började blogga för att jag blev inspirerad av andra modebloggare, det kändes nytt och fräscht.
 
Varför är mode viktigt för dig?
För att det är ett så fruktansvärt roligt sätt att uttrycka sig på! En outfit kan säga mer en tusen ord, och det är väl även det som gör att det är lite svårt att förklara just varför det är så viktigt, -men för att uttrycka sig och våga vara sig själv!
 
Hur skulle du beskriva din stil?
Min stil är ganska ’random’ skulle jag nog säga. Jag tar på mig det jag känner för helt enkelt. Men om man skulle sätta ord på plaggen som finns i min garderob så är det väl ganska mycket bohem- och indiankänsla, men det finns även en del ”rockigare” och ”gullligare” plagg. En salig, fridlig, blandning helt enkelt!

Fridas blogg hittar du HÄR!