in

En jumpsuit – fem looks!

dragis

Det blir mer och mer inne att konsumera klimatvänligt och ekonomiskt. Att använda färre plagg fler gånger är ett sätt att stödja detta tankesätt. Det kan dock vara svårt att komma på flera olika outfits för ett och samma plagg, men i denna artikel har vi fixat ihop fem olika outfits utifrån en jumpsuit som bas, för att ge tips och inspiration. Mer

hmprodsssJumpsuit

Sommaren är snart här vilket (förhoppningsvis) innebär värme, sol och bara ben. För att vara både klimatsmart och ekonomisk är det en bra idé att använda samma plagg i flera olika kombinationer. En klänning eller jumpsuit är bra som basplagg, i en look, då de kan matchas på en rad olika sätt. Denna härliga svarta jumpsuit är inte bara snygg utan också ett bra budgetalternativ. Nedan följer fem olika looks att inspireras av.

Jumpsuit-look 1: Classy – ljusa detaljer och lyxiga material

Att matcha jumpsuiten med ljusa, hudfärgade toner, lyxiga material och gulddetaljer skapar en classy look som passar såväl på middagen som festkvällen.

classy

Klocka/Jumpsuit/Väska/Skor

 

Jumpsuit-look 2: All black – svarta plagg i olika material

Helsvart är alltid ett bra alternativ, speciellt de dagar då man inte har en aning om vad man ska ta på sig. En skinnjacka tuffar till looken samtidigt som de nätta klackarna håller outfiten på en festlig nivå.

cool look

[adSpace placement=”auto”]

Jumpsuit/Klackar/Väska/Jacka

Jumpsuit-look 3: Festival – fransar och lång kappa

Fransar, mocka och solglasögon skapar en perfekt festivallook. Den långa kappan är bra för att hålla värmen under hela kvällen.

festival

Jumpsuit/Solglasögon/Boots/Väska/Jacka/Solglasögon

Jumpsuit-look 4: Sportigt – sneakers och lekfulla kombinationer

Sportigt, fräscht och somrigt. Jeansjackan tillsammans med sneakers skapar en look som fungerar såväl till skolan, stan som till weekendresan.

outfit chill

Jumpsuit/Klocka/Sneakers/Ryggsäck/Jeansjacka

Jumpsuit-look 5: Semestermode – färg kombinerat med stilrena klassiker

Detaljer så som en nätt bikini, klassiska sandaler, rymlig strandbag och tropiskt mobilskal ger en härlig semesterlook.

vacay

Jumpsuit/Mobilskal/Sandaler/Väska/Bikinitopp