in

Sommarens it-klockor kommer från Mockberg – klicka hem här

Handla klockor från Mockberg med rabattkod.

Elvira Eriksson ligger bakom succémärket Mockberg som hon startade med sina bröder för 3 år sedan. För Veckorevyn.com berättar hon om hur det känns att se sina klockor på kända influencers samt delar med sig av sina bästa tips för den som vill starta eget. Du kan även köpa Mockbergs stilrena klockor direkt här i artikeln, till 20% rabatt! Mer

Scrolla ned för att shoppa Mockbergs snygga klockor till 20% rabatt, exklusivt för VeckoRevyns läsare.

shoppingbalk

Enkla och stilrena former som passar den skandinaviska estetiken perfekt. Mockberg är svensk design när den är som bäst. Dessutom älskar vi girlpower feelingen bakom märket, heja unga entreprenörstjejer!

Rea på mockberg.Klicka på plusset i bild eller direkt på produkterna för att handla, utcheckning sker med Klarna.

mockberg-1

”Jag var på jakt efter en egen klocka men hittade inget snyggt”

Klockor online för dam shoppa här.
Elvira Eriksson.

Idén om att starta ett eget företag kom till när Elvira Eriksson själv letade efter en ny klocka.
– Jag var på jakt men hittade inget snyggt, allt var bara diamanter och rosa urtavlor… Alla klockdesigners är ju killar, säger hon.

Att Mockberg bara tre år senare skulle omsätta 13 miljoner kronor är mer än hon någonsin kunnat tänka sig. Idag lever hon sin dröm, något hårt arbete och helhjärtat engagemang ligger bakom.

Mockberg favorit bland influencers

Mockberg har uppmärksammats av många influencers, där bland Isabella Löwengrip, Michaela Forni, och Nicole Falciani.

Hur känns det att se folk bära dina klockor?
– Det är en overklig känsla blandat med ett lyckorus. Man är så glad över att ha kunnat bidra med någonting som människor faktiskt älskar och vill bära dagligen.
Veckorevyn är återförsäljare av Mockbergs klockor för dam online.
Klicka på plusset i bild eller direkt på produkterna för att handla, utcheckning sker med Klarna.

mockberg-2

Elvira ritade sin första prototyp en ledig sommar innan studierna satte igång. Tillsammans med sina två bröder köpte de in första lagret och marknadsförde Mockberg enbart med hjälp av sociala medier i början.

[adSpace placement=”manual”]

Till vilken outfit passar klockorna bäst?
– Det som är så bra med våra klockor är att de är designade just för att passa till allt, allt ifrån en fin sommar klänning till en mer dressad business-look. Själv gillar jag att ha ett par snygga kostymbyxor, en enkel t-shirt och ett par ankelboots till.
Vad är ditt bästa tips till den som vill starta eget?

– Du kan aldrig göra något för pengar, uppmärksamhet eller framgång. Då kommer du aldrig att göra det bra. Det går inte ens att förklara hur mycket tid du lägger ner utan att ta ut en spänn eller semesterdag. Passion är det enda som gör att man orkar. Ett annat tips är att passa på när man går i skolan. Man har en inkomst från CSN och bor kanske hemma hos föräldrarna. Vad är det värsta som kan hända? Jo, att man kuggar en tenta. Det är inte värre än så.

Läs hela intervjun med Elvira i VeckoRevyn nr 3.