in

Ebba: Så fixar du silvertrenden!

silver budget
Ebba: Så fixar du silvertrenden!

Silverklänningen är vinterns modigaste alternativ till den lilla svarta. Veckorevyn.coms Ebba kollar in stjärnorna som vågar glänsa i silver – och du bestämmer vem som gör det bäst. Mer

silver lilycole

Metallic-trenden vägrar släppa taget, i vinter är det silver som är det nya svarta. Det är lätt att avundas stjärnorna som bär silver på partyn och premiärer – men hur gör jag?

Utmaningen? Att bära upp silver till vardags. Men visst går det. Svarta, heltäckande strumpbyxor, höga stövlar och stickad kofta över är tricket. Så tänker jag göra! Lycka till och våga testa silver.

PS. Svider silverklänningen i plånboken? Trösta dig med att trenden ser ut att hänga kvar även i vår, kolla in Lily Coles silverfodral på Jasper Conrans vårvisning för 2008…

silver starta

Lindsay Lohan dök upp i silverklänning i Los Angeles igår – i soliga Kalifornien funkar det fins att bära den som Lindsay till vardags. Tennisstjärnan Anna Kournikova hade silvrig klänning i säckig modell på en skolansering i veckan (ett av hennes många reklamkontrakt). Sångerskan Ashanti valde glittrig klänning i babydoll-modell på galaparty nyligen.

Topp tre budgetfavoriter:

silver budget

Från vänster: metallic-glänsande klänning med hög ringning från Topshop, klänning stickad med skimrande silvertråd (går åt guldhållet, men den är lika snygg för det!) för 299 kr från Lindex.com och A-linjeformad klänning för 298 kr från Hm.com.

…Och tre att drömma om:

Från vänster: brokadklänning från Notte by Marchesa, cirka 5500 kr från Netaporter.com, klänning med linnetopp och volangkjol, cirka 4400 kr från Diane von Furstenberg, silverstickad klänning från Ann-Sofie Back, cirka 3000 kr.

På partyt matchas silverklänningen med silverskor

silverskorebba

Eva Mendes fantastiska (och skyhöga!) silverklackar är riktiga beförlängare, liksom Kate Bosworths silverskor från Christian Louboutin. Inget för en powerwalk direkt…

silverskorellos

En trevlig budgetvariant till lyxåken ovan hittar du på Ellos.se. Dessa för 199 kr är ett superfynd, de är på rea – så haffa dem innan de tar slut!

Lyxvarianten av silverskon med platåsula syntes på Fendis catwalk, spana in dem här.

Kolla in kändisarna som satsar på silver

silver ebba 2
silver ebba 1

LÄS OCKSÅ: Ebbas önskelista med 10 produkter hon längtar efter just nu – ny önskelista varje fredag på Veckorevyn.com!