in

Ebba om Cavalli för H&M

hm cavalli
Ebba om Cavalli för H&M

10.00 imorgon öppnar butikerna – och köerna lär ringla genom stan. Då lanseras Roberto Cavallis kollektion för H&M. Veckorevyns Ebba tycker till och spanar in alla plaggen.

Mer

Okej Ebba, kommer du stå i kö utanför H&M imorgon klockan 10.00?
– Nej, faktiskt inte. Det blir första gången jag INTE gör det. Jag har gjort upp med min syster Amy, hon ska sticka ut och köa i Göteborg, hon har lovat att ge mig direktrapporter från kaoset. Om det nu blir kaos, vi får väl se… Sedan kommer vi att ha direktutsända reportrar i form av Caisa och Quetzala, som ska bevaka releasen här i stan.
Kommer det att bli en succé?
– Det är väl redan en succé, med tanke på hur mycket press det har fått på förhand. Reklamkampanjen är också fantastiskt snygg!
Vad vill du själv handla?
– Guldklänningen är en given hit som nyårsklänning, men tyvärr lär man väl inte vara ensam om att tänka så. Och att ha likadan nyårsklänning som fyra andra tjejer på festen, nja. Men om några år kan man kanske plocka fram den…

roberto hm

Någon kritik?
– Att det är så dyrt! Lite trist, man får hoppas att de kompenserar med bättre kvalitet. Sedan är det tråkigt att det är dåligt spritt över landet. Och egentligen är det inte min stil…
Vilken designer hade du hellre sett att H&M samarbetade med?
– Mycket hellre Marc Jacobs. Eller Miu Miu. förstås!
Om några år, hur hett är Cavalli för H&M då?
– Det är tricket med H&M:s designerkollektioner! På nyår kan det mycket väl hända att jag plockar fram min gamla Lagerfeld-klänning, nu är man ju ensam om den.

Se alla plaggen från Cavallis kollektion för H&M här i Ebbas blogg!
Imorgon följer uppdateringar här på Veckorevyn.com om kaoset i H&M-butikerna.