in

De här unicorn penis-legginsen är det BÄSTA du kommer se idag!

peenicorn dragare

Nu har vi sett ALLT. Mer

De senaste månaderna (eller åren?) har världen varit helt galen i enhörningar. Det har varit allt ifrån highlighters till nagelkonst till sminkborstar, men det här tar priset. Sarah Morningstar, en skulptör och konstnär från Austin, Texas, har lanserat ett par unicorn penis-leggins. Alltså.

penicorn
Bild: Redbubble.com

Morningstar har baserat legginsen (som heter peenicorn!!) på en målning som hon gjort och den ser ut precis så som man kan tänka sig. Turkos bakrund, en penis med en regnbågs-svans och såklart – enhörningshornet.

oanicorn1
Bildkälla: Sarah Morningstar

Morningstar berättar för Cosmopolitan att hon älskar enhörningstrenden och att hon blev inspirerad att skapa den här mer ”vuxna” versionen av en tapet hon hade när hon växte upp.

– Med allt jobbigt som händer i världen nu behöver människor en paus, en chans för oss att påminnas om allt som är awesome i livet. Så allt med enhörningar? Hell yeah. Och det inkluderar hur magisk en bra penis kan vara.

Om du inte kan få nog av magiska enhörningspenisar så berättar Morningstar att hon också jobbar på en penis-sjöjungfru.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss