in

Chefredaktör-Fridah väljer: 10 saker som gör din vinter lite härligare

fridahlista3

I varje nummer av tidningen VeckoRevyn väljer chefredaktör Fridah Johansson ut de hetaste grejerna just nu! Här är 10 saker som gör din vinter lite härligare. Mer

 

1. THERÉSE LINDGREN ❤ LAGERHAUS

Youtubern och entreprenören Therése Lindgren har slagit sig ihop med Lagerhaus och skapat en kollektion. Färgskalan går i jordnära toner, med inslag av dusty rosa och ljusblått.– Jag ville få fram känslan av mys och värme. Mitt hem är otroligt viktigt för mig och med hjälp av rätt inredning kan jag skapa en ombonad harmonisk miljö som jag känner mig trygg i, säger Therése i ett pressmeddelande. Kollektionen landar i butik och online den 22 november.

Min motivering: Under vintern vill man ju bara mysa hemma i soffan under grå och kalla dagar, och i den här kollektionen hittar man en massa mys!

Screen Shot 2018-11-09 at 14.01.34
Bäddset 399 kr, pläd 599 kr, bricka 149 kr, doftljus 79 kr, mugg 49 kr.

2. HAMRAT ÄR RÄTT

Hamrade smycken är här för att stanna! Dessa från Glitter är enkla men snygga. Pris 59,90 kr.
Min motivering: Jag älskar örhängen i alla dess slag, och särskilt i stora varianter!
rhängen frilagda

3. GLADA STRUMPOR

Uttrycket ”more is more” har fått vara mottot för Hysteria by Happy socks-kollektionen, och det märks. Strumporna är färgstarka, glittriga och har knasiga mönster. Med andra ord är strumporna perfekta för att liva upp vilken slaskig, grå dag som helst!

Min motivering: Jag bär svarta kläder ungefär i 90 procent av tiden under vinterhalvåret. Roliga, färgglada strumpor blir något som gör humöret lite roligare, även om de inte syns.

Happy socks

Pris 119-299 kr.

 

4. Glittra mera

Isadoras nya glitterliner passar perfekt för alla kommande festnätter. Måla en tunn eyeliner närmast fransraden eller go bold och måla hela ögonlocket med glitter. Eller varför inte dutta på glitterfräknar? Fantasin sätter gränser, som bekant.

Min motivering: Jag är inget superfan av en svart vanligt eyeliner, däremot känns glitter som min melodi!

Glitterlinern kostar 119 kr och finns i guld och silver.

Glitterliner guld

5. Tjusig förvaring

Att hålla koll på smycken och andra småsaker kan vara trixigt, men med den här fina förvaringsasken för 99 kronor från Hemtex blir det superlätt. Eftersom den är i glas ser man enkelt vad som är där i, samtidigt som föremålen inuti får synas och vara en härlig detalj.

Min motivering: Jag har en massa smycken hemma, så förvaring är a och o för att de inte ska tappas bort. Den här asken är så bra eftersom man ser vad som är i utan att behöva öppna den. Och all tid jag kan spara på morgonen är bra tid.

Hemtex förvaring 99 kr

6. FINT PÅ AXEL

Jag säger ja tack, till en axelväska i snygg burgundy. Denna kostar 1 590 kr och kommer från & other stories.

Min motivering: Varje höst och vinter blir jag nykär i burgundy och väskor, den här är alltså två flugor i en smäll.

Röd väska 1590 kr

7. FÄRGSTARK KUDDE

Smaragdgrönt är en av höstens stora trendfärger, och tillsammans med sammet blir det full pott. Jag pryder gärna soffan med den här fina kudden från Åhléns. Pris 249 kr.

Min motivering: Jag bor i en andrahandslägenhet som är möblerad, vilket innebär att jag får inreda på mitt sätt med de små detaljerna. Kuddar och filtar i soffan gör mycket för helhetsintrycket!

hléns kudde 249 kr frilagd

8. 90-TALS COMEBACK

Scrunchie-tofsen ser vi exakt ÖVERALLT just nu, i alla möjliga färger och material. Släng upp håret i en tofs eller bulle, addera en scrunchie och voilà – ingen mer dålig hårdag! Denna kommer från Glitter och kostar 59,90 kr.

Min motivering: En dålig hårdag räddar jag gärna med hårband eller roliga scrunchies. Glitter har definitivt det bästa utbudet just nu!

scrunchie

9. DOFTA GOTT

Rihanna är tillbaka med en ny doft, Reb´l fleur love always. Med doftnoter som persika, hawaiiansk hibiskusblomma, vanilj och mysk beskrivs doften som vågad, sexig och minnesvärd. Pris 325 kr/30 ml.

Min motivering: Jag vet att många föredrar tyngre dofter under vintern, men jag vill fortfarande dofta lite sommar. Därför är denna perfekt som innehåller doftnoter som både vanilj och persika.

Parfym

10. UNDERBARA UNDER

Jag gillar verkligen det här underklädessetet från & other stories! BH 290 kr, trosa 170 kr.

Min motivering: Fina underkläder gör en alltid glad! Så enkelt är det bara.

underklader

Prenumerera på VeckoRevyn och få 5 nummer + ett lyxig kit från Pure Mineral för bara 199 kr. 

Nytt nummer VeckoRevyn