in

Böcker som ger mersmak

kokbocker2
Böcker som ger mersmak

Se bra ut naken, tillred GI-vänliga drinkar och laga en middag som nästan är gratis. Här är 16 grymma kokböcker som får dig att bli proffs i köket på nolltid.

Mer

Frossa i äpplen!

b

89 kr.

Äppelkaka, äppelmos eller äppelpaj… Inspireras av Jon Hanssons kokbok Äppelkaka och andra favoriter!

Läs mer

Underbara frestelser

leila

179 kr.

Leila är känd för sina syndiga cupcakes, cheesecakes och pajer… Och i hennes nya kokbok A Piece of Cake hittar du ännu mer underbara bakverk.

Läs mer

Glass, glass, glass!

c

114 kr.

Gör din egen glass! Allt om världens bästa efterrätt hittar du i Stefan Gustavssons bok Glass & Glas.

Läs mer

För den oerfarne!

f

44 kr.

Lätta recept som ALLA kan behärska! Studentkokboken ör exemplarisk för dig som inte vill eller kan lägga massa tid på komplicerade recept.

Läs mer

Smaker från Fjällbacka!

d

189 kr.

Deckarförfattaren Camilla Läckberg och stjärnkocken Christian Hellberg har tillsammans tagit fram recept för västkustens läckerheter och underbara efterrätter i sin bok Smaker från Fjällbacka!

Läs mer

Hälsosamma recept!

e

142 kr.

GI-inspirerade recept som gör dig både pigg och hälsosam, av Eva Bülow.

Läs mer

För godisälskaren!

g

105 kr.

Gör ditt eget godis! I Maria Öhrns godisbok hittar du recepten till alla underbara läckerheter inom godisvärlden!

Läs mer

Baka ditt eget bröd

h

157 kr.

Matbröd av alla olika slag och för alla smaklökar i Jan Hedhs bakbok Bröd.

Läs mer

Bli festfixare på nolltid!

fes

161 kr.

Hur fixar man en lyckad fest? Linnea Johansson, Hollywood-elitens festfixare vet och delar generöst med sig av sina tips i boken Festfixaren. En perfekt present för den partysugna.

Läs mer

Baka en succé-kaka

kladd

105 kr.

Lättbakad och åh, så god! En bit kladdkaka och en klick vispgrädde gör alltid succé och går i princip inte att misslyckas med. I boken Kladdkakor hittar du en fettsnål variant, vit chokladkaka och mikrokladdkaka.

Läs mer

Din privata kostrådgivare

kostrad

147 kr.

Kostrådgivarens kokbok – bra mat utan krusiduller för dig som gillar att äta hälsosamt. Du får din egen kostrådgivare ( i bokform, såklart) och lär dig laga enkla vardagsrätter, goda desserter och baka nyttigt, smakrikt bröd.

Läs mer

Bli en stjärna i baren

ola

124 kr.

Okej, okej.. Vi vet att snabba kolhydrater inte är bra för formen och att fullkorn är att föredra. Men vad beställer man när man går på krogen? Ola Lauritzson, GI-expert, delar med sig av sina bästa råd i boken Olas bästa GI-drinkar om hur du blir en stjärna i baren och komponerar dina egna GI-säkra drinkar.

Läs mer

Något gott (och nyttigt) efter maten

klara

159 kr.

Unna dig något gott efter maten – utan dåligt samvete. I boken Klaras GI-desserter innehåller de flesta recept riktligt med frukt och magra mejeriprodukter, vilket ger desserterna ett lågt GI.

Läs mer

Grönt är skönt

vegstor

92 kr.

För en gångs skull får det inte vegeterianen som måste plocka bort något vid middagsbordet. Den som äter kött får addera något istället! Så klart du kan laga vegetariskt introducerar dig till den gröna världen, oavsett om du äter kött eller ej.

Läs mer

200 drinkar

coctailguiden

139 kr.

Vad ska vi dricka ikväll? I Coctailguiden serveras 200 av de mest efterfrågade drinkarna från webbsajten Coctailguiden. Bläddra och njut medan du sippar på en cosmo.

Läs mer

Se bra ut naken

naken

98 kr.

Se bra ut naken med Jonas Coltings recept, värdlstriathlet och flerfaldig VM-medaljör. Färggranna och nyttiga – recept som får dig att må lika bra som du ser ut.

Läs mer