in

Bästa nit-inspirationen från Pinterest!

Vill du hotta upp din garderob? Känns dina kläder och prylar trista? En snabb och enkel väg till förnyelse är faktiskt att plocka fram strykjärnet, nitarna och sykitet och sno idéer från Pinterest!

Mer

Nu tror du kanske att vi menar att du ska stryka skjortorna ordentligt och sy i lösa knappar men icke – nu snackar vi mer radikala förändringar. Med hjälp av lite ”trimmings” – alltså nitar, kristaller, band eller fjädrar så kommer dina grejer kännas som nya. Vi har tittat på Pinterest och samlat ihop inspiration åt dig innan du sätter igång!nit

nitnit

När du känner dig varm i kläderna och de första, lite mindre projekten blivit lyckade kan det vara dags att gå på större (och dyrare) grejer. Nytt klockarmband, eller nitdekorera en hel väska kanske blir din nästa grej?

nitar

nitnit

Som du ser på bilderna så kan du pimpa det mesta och ibland behövs bara lite för att uppnå stor effekt. Några nitar längst ut på kragspetsarna på en skjorta, att kanta fickan på ett par jeans med kristaller eller göra ett enkelt armband mer personligt med lite fix kan räcka. I alla fall som startprojekt  – det är lätt att få blodad tand och vilja fortsätta!

nitar

Som du ser kan du pimpa egentligen vad som helst – skjortor, skor, iphoneskal, mössor, bh och väskor! nit