in

Badprylarna du inte visste att du VILLhöver (som den gigantiska pizzan!)

badprylar sommaren 2018

Visst är det lite för varmt just nu för att klara sig utan ett dopp i en pool – eller i havet? Vi vet vad du behöver för att ta det coolt i värmen. Mer

Även om det kan vara skönt att endast doppa sig och plaska runt i vattnet i den här värmen så vill man ju samtidigt ha roligt, eller hur? Därför tipsar vi om badprylarna du nästan måste ha koll på och som du troligtvis inte visste att du behöver. Som rutschkanan, vem vill inte ha en egen rutschkana?

Artikeln innehåller köplänkar

badprylar pizzaslice
1. Enorm pizzaslice från Coolstuff. Köp åtta stycken till dig och dina vänner så har du en hel pizza att glida runt på (de går att sätta ihop)! Läs mer och köp här.

badprylar rodeotjur2. Har du alltid drömt om att bli rodeostjärna? Nu har du chansen. Inflatabull hittar du på Coolstuff. Läs mer och köp här.

badprylar rutchkana
3. Hur drömmigt att ha en egen vattenrutschkana? Den här uppblåsbara varianten finns hos Coolstuff. Läs mer och köp här.

badprylar emoji
4. Flyt runt på en enorm emoji och luta dig mot tungan ? Du hittar badmadrassen hos Bluebox. Läs mer och köp här.

badprylar flamingo
5. Njut av värmen på en gigantisk flamingo! Du hittar den här rosa skönheten hos Bluebox. Läs mer och köp här.

badprylar vattenspridare
6. Gigantisk vattenspridare i form av en enhörning! Den svalkar skönt i sommarvärmen. Du hittar den hos Coolstuff. Läs mer och köp här.