in

Ashley Grahams hack för att få axelbandslösa bh:s att sitta på plats är SÅ smart!

graham dragare

Spagettiband, konstiga skärningar, off-shoulder – ja det finns många plagg där man helst vill bära en axelbandslös bh. För många är det dock en struggle, men Ashley Graham delar med sig av sitt bästa, och enkla, tips. Mer

Vi blir alltid inspirerade och peppade av modellen Ashley Graham, inte minst från hennes Instagram där hon ofta lägger upp kroppspositiva bilder och texter där hon uppmanar alla att älska sig själva precis som man är.

Men nu har Ashley också delat med sig av ett handfast tips till alla oss som har problem med att få axelbandslösa bh:s att sitta på plats, skriver Hellogiggles. För er som har större bröst, eller bara aldrig kan få den axelbandslösa bh:n att sitta bra, kan kläder där man inte vill visa axelband vara riktigt kluriga. Att gå utan bh är inget alternativ, olika klisterbh:s funkar inte, nipple covers gör nada för supporten (och ”genomskinliga” band är allt utom osynliga), men man VILL verkligen inte ha en vanlig bh som har fula band och knäppen.

Ashelys tips? Gå ner en storlek i omkrets! På det viset får brösten fortfarande plats i kuporna, men bh:n sitter tightare runt kroppen och mer på plats.

Tip for wearing a strapless bra- go down a size only in the band. Keeps the girls lifted without suffocating them.

Ett inlägg delat av A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham)

Hur smart?! Att man inte tänkt på det tidigare!