in

Modebloggaren Angelica Blick hyllar föräldrarlösa barn i Zimbabwe

angelica blick 72

Volontärresan berörde henne ända in i själen. Nu har Angelica Blick designat ett armband och en sjal som hon vill ska påminna oss om att vi alla kan göra skillnad.

Mer

I januari i år var bloggaren Angelica Blick, 22, i Zimbabwe på en volontärresa. Resan dit berörde Angelica djupt och som en hyllning till barnen på barnhemmet Rose of charity har hon designat ett armband.

– Jag hoppas att de som bär armbandet ser det som ett statement för att arbeta för en bättre värld.

Angelica ville att armbandet skulle passa alla och valde därför att hålla designen väldigt enkel. Själv skulle hon gärna kombinera det tillsammans med andra armband i olika storlekar, eller flera likadana.

barn leo

Alla kan bidra

Det var med blandade känslor Angelica besökte barnhemmet i Zimbabwe. Hon uppskattade att få hjälpa till, men kände samtidigt att det var jobbigt att se barn leva under svåra förhållanden. Nu hoppas hon att fler vill hjälpa till att göra barnens liv bättre.

sjal2

– Vi köpte block, pennor och leksaker som barnen blev jätteglada för. Det kan du även skicka hemifrån Sverige. Allt du kan ge eller hjälpa till med uppskattar de till tusen.

Förutom armbandet har Angelica designat en sjal som kommer att vara en del av ett prenumerationserbjudande i sommar. För varje nytecknad prenumeration kommer VeckoRevyn att skänka tio kronor till barnhemmet.

– Jag hoppas att det når ut till många. Då kan vi alla hjälpas åt att göra något bra för världen.