in

9 måsten i strandväskan

stranden

Semestern är nära och det är dags att förbereda sig för varmare dagar. Lediga dagar spenderar vi gärna på stranden – just därför listar vi 9 måsten att packa i din strandväska i sommar! Mer

1. Solskydd

Solskydd är A och O! Det har nog inte undgått någon hur viktigt det är att skydda sig från solens strålar, speciellt när vi befinner oss på varmare breddgrader. För ansiktet som ofta är känsligare kan det vara bra med ett högre solskydd. Det är även viktigt att ha ett solskydd som är anpassat för ansiktet och inte täpper till porer.

skyddkropp

Solskyddmousse för kroppen SPF30 från Evy. Läs mer och köp här.

skyddansikte

Solskydd för ansiktet SPF50 från Decleor. Läs mer och köp här.

2. Flip-flops

De klassiska flip-flopsen är de ultimata skorna för stranden som både tål vatten och sand. Inte nog med det – de är dessutom väldigt trendiga just nu!

flipflop

Gula flip-flops från Havaianas. Läs mer och köp här.

3. Badlakan

En mjuk hamamhandduk är perfekt för kommande dagar på stranden och har en självklart plats i strandväskan.

badlakan

Gul hamamhandduk från Ellos home. Läs mer och köp här.

4. Hatt

Förutom att skydda huden från solen är det minst lika viktigt att skydda huvudet och håret. En solhatt är både praktisk och snygg. Perfekt för att få till den beachiga-looken och dessutom bra att ha med sig när håret står åt alla håll efter mycket sol och bad.

hatt

Flätad stråhatt från Ellos. Läs mer och köp här.

5. Hårklämma

Vi har fortfarande inte fått nog av håraccessoarer och självklart följer hårklämman med även till stranden. Hårklämman hjälper till att hålla håret på plats och piffar upp din look.

hårklämma

Rosa hårklämma från Lindex. Läs mer och köp här.

6. Solglasögon

Solglasögon skyddar extra mot solen och är en snygg accessoar som fulländar din beach-look. Glöm inte att förvara dem i ett fodral för att undvika repor!

solglasögon

Svarta cat-eye solglasögon från Chimi eyewear. Läs mer och köp här.

7. Läppbalsam

Precis som att skydda huden från solens strålar är det minst lika viktigt att skydda läpparna, något som ofta glöms bort. Detta lip balm från Elizabeth Arden ger läpparna glans, återfuktning och SPF 20.

ea

Lip balm från Elizabeth Arden med SPF20. Läs mer och köp här.

8. Olja med skimmer

En vårdande olja med skimmer är perfekt efter en dag på stranden. Förutom att ge intrycket av en djupare solbränna ger den dessutom huden ordentligt med fukt. Applicera på kindben och under ögonbryn för extra skimmer.

bronzing

Olja med skimmer från IsaDora. Läs mer och köp här.

9. Vattenflaska

För att slippa köpa vatten på stranden är det alltid smidigt att ha med sig en vattenflaska. Dessutom slipper du huvudvärk och solsting om du ser till att dricka tillräckligt mycket under dagen!

vattenflaska

Baby-blå vattenflaska från bkr. Läs mer och köp här.