in

5 hela outfits under 1000-lappen!

dragis

Det behöver inte kosta skjortan att vara snygg. Med några enkla knep fixar du dröm-looken utan att behöva leva på makaroner och falukorv resten av månaden. Att hitta plagg till en hel outfit för en lägre summa är absolut ingen omöjlighet, här hittar ni fem snygga outfits under 1000-lappen! Mer

När plånboken är tunn och budgeten stramar kan det kännas fel att unna sig kläder och dylikt. Men om du shoppar smart kan du kanske få ihop en riktig höjdaroutfit – under 1000 kronor. Fokusera på att hitta billiga basplagg som fungerar i många olika kombinationer och lägg istället lite mer på accessoarer och tillbehör. Ett par vita jeans för några hundra kronor kan till exempel bäras till dyrare jackor och skor. Likväl som ett par billiga sandaler kan matchas till en dyrare klänning. Det gäller att kompensera plaggen i looken så att inte alla skenar i pris, utan jämnar ut varandra.

Sommar-looken

En enkel svart maxiklänning, jeansjacka, sandaler, solglasögon och svart klocka landar på endast 925 kronor! Nästan för bra för att vara sant! Just basplagg så som enfärgade byxor, t-shirts, tröjor och långklänningar går att hitta till mycket bra priser, utan att se större skillnad från dyrare varianter.

outfit budget 1 Klänning / Sandaler / Solglasögon / Klocka / Jacka

Fest-looken

Det är allra lättast att få ner priset på outfits som består av endast ett grundplagg (klänningar och jumpsuits). Detta då det på kroppen bara behövs ett plagg istället för två! Denna hudfärgade tillsammans med accessoarer, svart kavaj och klackar landar på ynka 965 kronor. Kap, säger jag!

outfit budget 2

Klänning / Klackar / Jacka / Smycken / Nagellack
[adSpace placement=”auto”]

Sportiga stilen

Denna sportiga look landar på 936 kronor, vilket kan vara svårt att förstå. Sneakers och byxor av denna karaktär kan kosta en del i vissa affärer, men om du letar på rätt ställen går det att finna snygga budgetalternativ.

outfit 3 budget

Byxor / Tröja / Sneakers / Keps / Väska

 

Edgy-looken

Denna look har lite edge och går i mörk färgskala. Det är svårt att tänka sig att en outfit likt denna innehållande vacker jumpsuit, snygg skinnjacka och coola solglasögon bara kostar 965 kronor. Bara en skinnjacka kan kosta det dubbla.

outfit 4 budget

Byxdress / Jacka / Klackskor / Solglasögon / Läppglans

 

Dressade looken

Punga ut dryga 950 kronor och denna dressade fräscha look är din. Vitt, ljusblått och svart är en grymt bra färgkombination och denna outfit passar bra på såväl stan som på jobbet.

outfit 5 budget

Jeans / Skjorta / Solglasögon / Boots / Väska