in

40 stickade tröjor till hösten (varning för cravings!)

stickade trocc88jor drag

Hösten är på intåg vilket vi firar med en artikel tillägnade det älskade plagget: den stickade tröjan. En av höstens mest viktigaste (och mysigaste) plagg! Nedan följer över 40 olika tröjor i olika färger och former, kanske hittar du just din favorit! Mer

Polokragen

Polokragen håller i sig även hösten 2016. Kragen ses på många olika typer av stickade tröjor och är alltifrån bred och kraftig till tunn och tajt. Denna tröjmodell passar för tillfällen när du vill känna dig påklädd och varm.

polotrocc88jor stickade

7 8 9 4

1 2 3 4 5 6 7 8 9

 

Kort modell

Stickade tröjor i kortare modell börjar dyka upp på marknaden. Modellen blir något mer elegant än en vanlig eller lång stickad tröja och passar perfekt till höga jeans eller hög kjol.

korta tröjor

 

1 2 3 4 5 6

 

Långa längder

Långa stickade tröjor kan agera allt från mysplagg till klänning. Hur lång en stickad tröja bör vara är svårt att säga, då knälängd, lårlängd och fotlängd är populära längder alla tre. Prova dig fram för att hitta din favoritlängd!

långa stickade tröjor

1 2 3 4 5 6

Figurnära

Tajta stickade tröjor är något mer formella och stiliga än övriga tröjor. De kan bäras till kjol, kavajbyxor, jeans, över en skjorta eller under en kavaj.

[adSpace placement=”auto”]

tighta tröjor

1 2 3 4 5 6

 

Grå toner 

Grå stickade tröjor är en favorit i höst. Färgen passar till i stort sett allt och är behaglig att se på. Matcha till ett par läderbyxor och boots för en cool city-look.

grå stickade tröjor

 

1 2 3 4 5 6 7 8

Oversize

Oversize-trenden håller likt polokragen i sig även denna höst. Perfekt för den som gillar att känna sig bekväm och snygg på samma gång.

oversized tröjor

1 2 3 4 5 6 

 

Ännu fler stickade tröjor: 

 

Denna artikel innehåller köplänkar.
Priser och länkar från 21/8-16.