in

3 hajpade prylar du vill ha i sommar (klicka hem med rabatt!)

itprylar 1

Sommaren och allt som hör till är nu här. Vare sig du är typen som vill koppla av eller aktivera dig så finns det några saker du absolut inte får missa. Här är årets hajpade prylar! Mer

Scrolla ned och klicka hem Fidget spinner, Cube spinner och Sleepybag med Veckorevyns rabatt!

shoppingbalk shopping

Fidget spinner: för dig som är rastlös

Att Fidget spinners blivit en riktig trend-pryl på senaste är det nog ingen som har missat. De snurrande leksaken har tagit världen med storm och passar både unga som äldre, särskilt då de upplevs som både underhållande och lugnande. Den perfekta strandprylen för den rastlösa helt enkelt! Fidget spinner finns i en mängd olika modeller, färger och utföranden. Passa på att klicka hem ett flerpack till 20 procents rabatt.

fidgetspinner

Klicka på produkterna för att handla, utcheckning sker genom Klarna.

fidget spinner-1

Här hittar du alla modeller av Fidget spinner

Spinner cube: uppföljaren till Fidget spinner

Säg hej till Fidget spinners kompis – Spinner cube! Den här prylen fungerar på samma sätt som en Fidget spinner och upplevs underhållande och lugnande, och är avsedd att tillfredsställa bland annat rastlöshet. Den tärningsliknande kuben har sex olika sidor och kommer likt Fidget spinner olika modeller, färger och utföranden. Klicka hem din favorit här nedan.

spinnercube

Klicka på produkterna för att handla, utcheckning sker genom Klarna.

spinner cube

Här hittar du alla modeller av Cube spinner 

Sleepybag: glöm hårda underlag!

Trött på den osköna solstolen på stranden? Då är en Sleepybag räddaren i nöden! Sleepybag är den bästa prylen för att underlätta din dag på semestern. Den fungerar för alla utflykter i sommar vare sig det är stranden, poolen, campingen, musikfestivalen eller bara framför TV-soffan hemma i vardagsrummet. För att blåsa upp madrassen håller du upp den i luften och springer för att fylla den med luft för att sedan stänga den. Ingen pump behövs! ”Madrassen” väger bara 700 gram och är smidig att ta med överallt.

sleepybag

Klicka på produkterna för att handla, utcheckning sker genom Klarna.

sleepybag-1

shoppingbalk shopping