in

18 Fidget- och Cube spinners för ALLA smaker

fidget spinner cube spinner

Fidget spinners har tagit världen med storm och dess uppföljare Fidget cube har inte varit sämre. Dessa små prylar är inte bara sjukt bra för dig med koncentrationssvårigheter, utan roliga för de flesta att leka med. Här är 18 olika spexade varianter – klicka hem med VeckoRevyns 20 % rabatt! Mer

vr shopping

Ovanliga Fidget spinners – till 20 % rabatt

Okej, let’s admit it – det finns ingen åldersgräns för fascinationen för coola prylar. Tänk bara hur mycket man kan impa på festen eller Insta-storyn men någon av dessa Fidget spinners? Klicka hem en eller ett flerpack till 20 procents rabatt här nedan.

fidget spinner cube spinnerKlicka på plusset i bild eller på produkterna för att handla, utcheckning sker med Klarna.

galna-1

HÄR hittar du alla varianter av Spinners

Fidget cubes – lugnande och sockersöta

Kan vi börja med att bara notera hur söta dessa Fidget cubes är? Dessutom är de hur bra som helst för dig som brukar pilla och snurra på pennor eller snusdosor. Fidget spinners uppföljare har en avkopplande funktion på varje sida av kuben som man kan trycka, snurra eller fippla med. Perfekt att ha när man pluggar!

fidget spinner cube spinner.Klicka på plusset i bild eller på produkterna för att handla, utcheckning sker med Klarna.

cube-1

Fidget spinner – en modern klassiker

Trots att Fidget spinner slog ned som en blixt för bara månader sen har den redan blivit till en modern klassiker. Vem hade kunnat tro att något så enkelt skulle vara så fångande och roligt? Välj mellan ett- eller flerpack i olika varianter till 20 procents rabatt här nedan.

fidget spinner cube spinner

fidgets-1

shopping infotext