in

12 halsband för horoskop-junkies – köp ett som symboliserar just ditt stjärntecken

smycken horsokspp

Är du en horoskop-junkie? Då är de här smyckena för dig. Visa ditt rätta stjärnjag med de här fina halsbanden – handla tryggt direkt via Klarna. Mer

Vi är många som ser våra stjärntecken som en del av vår identitet. Vi läser våra horoskop maniskt, identifierar oss med de egenskaper som våra stjärntecken sägs ha och kollar alltid upp nya dejtens horoskop för veckan. Vad passar oss bättre än ett smycke med ens eget stjärntecken på? Typ ingenting!

Här är 12 riktigt fina halsband, ett för varje stjärntecken, och vi lovar att det kommer det bli ditt nya favoritsmycke!

Klicka på ”köp” för att tryggt och enkelt köpa produkten och checka ut med Klarna.

HOROSKOPSMYCKEN

Vad säger ditt stjärntecken om dig egentligen? VeckoRevyn har med hjälp av sin fantastiska Astroblogg sammanställt olika egenskaper som förknippas med de olika stjärntecknena. Hur väl passar ditt in på dig?

Vattumannen:

veckorevyn-logga tipserVeckoRevyn shopping – Allt inom mode, skönhet och inredning
Hos VeckoRevyn Shopping hittar du de senaste trenderna och de nya beautyfavoriterna. VeckoRevyn tipsar varje vecka om utvalda produkter och exklusiva samarbeten du inte hittar någon annanstans.

E-handel med Tipser
Betala säkert med Klarna — du väljer själv om du vill ha faktura eller betala direkt, och kan självklart skicka tillbaka varan om du inte är nöjd. Vid frågor: [email protected], 08-410 344 60.

Vattumannen är idérik och utforskande, men kan å andra sidan vara lite känslomässigt frånkopplad ibland. Att vara logisk och rationell är viktigt för Vattumannen, som därför tenderar att vara en individualist.

Fiskarna:

Till skillnad från Vattumannen så är Fisken mer känslomässig. Fiskar undviker gärna konflikter och bråk – livet är inte värt att slösa på tjafs. Fiskarna är också väldigt bra på att prata om djupa saker, visa närhet och uppskattning.

Väduren:

Är du rastlös, impulsiv och har en riktig vinnarskalle? Då är du en riktig Vädur. Här har vi ett stjärntecken som inte gärna pratar om känslor i långa, utsvävande samtal, tvärtom: tydlighet och ärlighet är det som gäller.

[adSpace placement=”auto”]

Oxen:

Problemlösning och ordning är ledorden för Oxen, som är ett stabilt och tryggt stjärntecken. Men sökandet efter stabilitet kräver tid, men Oxarna är ofta villiga att lägga tid på just det.

Tvillingarna:

Intellekt och kreativitet är det som sammanfattar Tvillingarna bäst. De är intelligenta, men samtidigt roliga, påhittiga och gillar att skratta.

Kräftan:

Kräftor kan ofta uppfattas som empatiska och känslomässiga, men bakom ytan döljer sig ett hemlighetsfullt inre. Det kan ta lång tid innan man riktigt lär känna en kräfta.

Lejonet:

Modig, generös och omtänksam är ledorden för ett Lejon – men de är också naturliga ledare och kan inbland uppfattas som dryg. Den moraliska kompassen och magkänslan är viktig för Lejonet när beslut ska fattas.

Jungfru:

Det här stjärntecknet gillar sanningen, ibland till den grad att det kan slå över och bli elakt. Är det en komplimang eller en förolämpning? Men Jungfrun är också hjälpsam och bryr sig mycket om andra.

Vågen:

Vågen visar sällan sina känslor utåt, de kan ibland till och med verka obrydda – men vad döljer sig under ytan? Känslor, såklart. Vågen är också en fysiskt organiserad varelse som gärna har ordning och reda runt sig.

Skorpionen:

Skorpioner är noggranna och medvetna om att livet inte alltid är rättvist. De litar på sig själva, men har svårt att lita på andra och uppskattar ensamhet.

Skytten:

Att känna sig fri är något Skytten ofta strävar mot – och att bli fastkedjad är det sista man vill. Optimism, ärlighet och frispråkighet är egenskaper som gör Skytten både älskar och ibland lite svårhanterad.

Stenbocken:

Fötterna på jorden och blicken mot målet, skriver Astrobloggen om stjärntecknet Stenbocken. Lojal, ambitiös och realistisk är ord som beskriver Stenbocken bra.

Köp ett halsband som symboliserar just ditt stjärntecken

Klicka på ”köp” för att tryggt och enkelt köpa produkten och checka ut med Klarna.

 

HOROSKOPSMYCKEN

veckorevyn-logga tipser