in

11 varma produkter som passar perfekt till dig som fryser mycket

varma produkter

Visst är det jobbigt att frysa? Nu behöver du inte göra det längre, för vi har bästa tipsen som håller dig varm i vinter. Mer

Är du väldigt frusen och känner att du typ aldrig lyckas få upp värmen ordentligt? Lugn, vi hjälper dig! Vad sägs om en morgonrock eller varma tofflor? Vi har letat fram 11 fantastiska (och varma) produkter som förhoppningsvis kan hjälpa dig att hålla värmen.

värme01 1. En vetevärmare från Warmies formad som en varm och gosig halsduk. Perfekt för den som fryser om hals och axlar. Läs mer och köp här.värme02 2. Räddaren i nöden för frusna fötter! Släng in skorna från Bluebox i micron innan du tar på dem och dina fötter kommer hålla sig varma längre. Läs mer och köp här.

varm02 3. Luddiga inneskor från Flattered som värmer när golvet där hemma isar kallt. Läs mer och köp här.

varm03 4. Frusna fingrar men också dåligt batteri i mobilen? Den här lille rackaren från Vagaborn räddar oss när vi är ute i den numera kalla naturen och heller inte har tillgång till mobilladdare. Läs mer och köp här.
filt5. Älskar du att bädda in dig i en stor varm filt och slänga dig i soffan, men hatar att du måste sticka ut armarna för att ta den varma koppen med te eller pilla med mobilen? Då kan den här mysiga filten med ärmar från Snug Rug vara något för dig. Läs mer och köp här.

varm05 6. Dags att gå ut men du vet redan att dina kalla fötter kommer bli ännu kallare när du stiger utanför dörren? Satsa på ett par uppladdningsbara skosulor från Vagaborn som håller värmen upp till sex timmar efter en laddning. Perfekt för en heldag i skogen. Läs mer och köp här.

värmeväst7. Tycker du inte att det räcker med alla lager på lager när du går utanför dörren? Den här värmevästen från Coolstuff har inbyggda infravärmetrådar i ryggpartiet som värms upp av din powerbank och håller dig varm mellan 3 och 10 timmar beroende på värmeläge. Perfekt eller hur? Läs mer och köp här.

vetevärmare nacke 8. Känns nacken öm och stel då du ofta spänner dig (eftersom du fryser jämt)? Den här vetekudden från Warmies kan du slänga in i micron för att därefter lägga över din trötta och kalla nacke och axlar. Läs mer och köp här.vetevärmare nalle9. Tycker du att de där klassiska vetekuddarna bara flyter ut och är svåra att fördela där du vill ha den? Den här nallevärmekudden från Bluebox kanske faller dig i smaken isåfall då den är mer kompakt. Läs mer och köp här.

innesko 10. Inneskor eller strumpor som de kallas på hemsidan) från Ellos Collection i fleece och mjukt teddyfoder. Värmer gott när det är kallt. Läs mer och köp här.morgonrock11. Mysig morgonrock i varm och skön fleece från Ellos Collection. Känner du dig extra frusen är det bara att dra upp luvan så värmer det gott om nacke och huvud också. Läs mer och köp här.