in

10 saker du ALLTID ska ha i väskan när du ska festa

ha i vaskan

Brukar du också gå runt med en väska full med 674 saker du inte behöver? Vi med – och festväskan är inget undantag. Den ska dessutom släpas runt heeela kvällen, så det är extra najs om den inte är fullproppad med gamla kvittor, utspillda halstabletter och massa smycken du inte använt på hundra år. Här är en lista på saker du faktiskt ska ha i festväskan (allt annat kan du skippa)! Mer

 1. Mensskydd

  Du kanske har stenkoll på din menscykel, men man vet aldrig när en mellanblödning kan komma. Dessutom är det alltid bra att kunna erbjuda andra ett mensskydd när de är i behov!

 2. Extrabatteri till mobilen

  Investera i en bärbar laddare till mobilen, det är en riktig life saver! Du vill inte stå klockan 2 på natten med en urladdad telefon.

 3. Spegel

  Läppstift på tänderna? Något som hamnat i ögat? Eyeliner-koll? Vilken situation du än är i kan det vara skönt att ha en spegel nära till hands för att se vad som händer i the face.

 4. Mobil och plånbok

  Självklart för många, men också det kanske viktigaste av allt på den här listan. Det vore faktiskt tjänstefel att inte nämna dessa! Och vad du än gör – glöm inte att kolla så du har med ditt ID-kort i plånboken!

 5. Smink

  Den här punkten är bara aktuell för de som använder smink. Gör du det? Se då till att ha en concealer och läppstift till hands, det räcker långt!

 6. Plåster

  Köp fina plåster och ha dem alltid i väskan, man vet aldrig när olyckan är framme!

 7. Tuggummi

  Oavsett om du ska hångla eller inte är tuggummi alltid bra att ha nära till hands!

 8. Näsdukar

  Ett paket näsdukar är ett måste i partyväskan. Oväntade nysningar, sminkmissar eller spill ordnas enkelt till!

 9. Lypsyl

  Torra och spruckna läppar är aldrig kul, ha ett riktigt bra läppbalsam i väskan så att du kan fukta läpparna under kvällens gång!

 10. Värktabletter

  Värktabletter är något många glömmer att packa ner, men som alla borde ha i väskan. Plötslig värk i huvudet, tanden eller mensvärk suger alltid, men det suger extra hårt när man är ute och festar.