in

10 färger att satsa på när du köper kläder och beauty – om man ska tro experterna

Efter att ha sammanställt vilka färger som visades mest under modeveckorna ska vi enligt The Pantone Color Institute klä oss kulörer som Pale Dogwood och Kale i vår. Vi är spända på att se hur en grönkålströja kommer se ut! Mer

Nyhet! Missa inte Horoskoppodden, där vi berättar för Sveriges härligaste profiler vilka de egentligen är med hjälp av astrologi! Lyssna på senaste avsnittet och prenumerera här:

Lyssna på fler avsnitt här!

I samband med New York Fashion Week gav färginstitutet Pantone en sammanfattning av de topp tio färgerna som alla designers visade upp i deras kollektioner för våren 2017, som de alltså tror blir it-färgerna att bära i vår. Enligt dem är det en perfekt ”mix av livlighet, avslappning och natur”.

Vår brukar vara lika med ljuva pasteller i klädväg men om man får tro modeskaparna och Pantone ska vi klä oss lite mer färgstarkt våren 2017, även om vi inte behöver lämna bleka rosa och beiga toner bakom oss helt.

Färgerna är Primrose Yellow, Pale Dogwood, Hazelnut, Island Paradise, Greenery, Flame, Pink Yarrow, Niagara, Kale och Lapis Blue.

 

pantone-farger

Här kommer en rejäl dos inspo, enjoy!

(Håll musen över/klicka på produkterna för att se pris och återförsäljare)

Den här artikeln innehåller köplänkar.