in

Svenska Julia – hetaste modellen just nu

juliaschneider

Julia Schneider, 15, får toppkontrakt med modellargenturen Elite efter seger i Modelljakten och i dagens internationella tävling i Shanghai.

Mer

Det går minst sagt bra för 15-åriga ”Modelljakten”-vinnaren Julia Schneider från Engeltofta. Nyss stod det klart att hon även kammat hem segern i internationella tävlingen Elite Model Look, en seger som kommer att ge henne ett kontrakt värt 150 000 dollar med Elite.

Tävlingen som har arrangerats sedan 1983 har varit språngbrädan ut i världen för toppmodeller som Heidi Klum, Linda Evangelista och Giselle Bündchen.
– Vi är grymt stolta över Julia, säger Kristin Lane från Elite Models. Att vinna Elite Model Look är en helt otrolig start på hennes modellkarriar.

Julia själv har berättat för Gd.se att hon hamnade på castingen för Modelljakten av en slump.
– Jag har två hästar och hade tänkt åka till stallet den där dagen. Men så hängde jag med mina kompisar till castingen, mest på skoj. Sen gick jag och en annan tjej från Gävle vidare till Stockholm. Jag hoppades att jag skulle bli kvar i första omgången. Men så vann jag och nu sitter jag här, säger Julia till GD på telefon från Shanghai.

Vi har en känsla av att vi kommer att få se massor av Julia framöver! Grattis!