in

VeckoRevyns nya horoskop

bild 7
VeckoRevyns nya horoskop

Vad väntar dig de kommande veckorna? Får svaret i veckoRevyns nya horoskop!

Mer

Gäller perioden 20 augusti – 2 september

astrodragarenyaste

av Hannah Vennberg illustration Therese Lundell

Oxen 21/4-21/5

Du har två spännande och lönsamma veckor framför dig nu. Lönsamheten kan bestå av höjda inkomster eller riktigt fina affärer, beroende på hur dina personliga val ser ut. På kärleksfronten kan det samtidigt bli lite trassligt, en småsak kan lätt leda till svartsjuka och bråk.

kul/nöjen 3
sex/kärlek 5
tur/pengar 1

Tvillingarna 22/5-21/6

tvillingarnany

Nu nalkas hösten men du är inte dyster, tvärtom är det nu du sätter upp farten. Visserligen känner du dig motiverad att satsa på arbete eller studier men det handlar mer om nya kontakter, härligt nöjesliv och kanske också något nytt på sexfronten. Du är inte rädd att ta för dig.

kul/nöjen 4
kärlek/sex 3
tur/pengar 4

Kräftan 22/6-22/7

kraftanny

Du låter dina vänner styra och ställa under den första veckan. Sedan tröttnar du. Inte för att deras förslag är tråkiga utan därför att du har egna saker som du vill prioritera. Bland annat vill du öka din hemtrivsel och har du en fast partner vill du planera er gemensamma vardag bättre.

kul/nöjen 5
kärlek/sex 3
tur/pengar 4

Lejonet 23/7-23/8

lejonetny

Egentligen är det dags att sänka tempot lite, i alla fall skulle du behöva tona ner din fritid lite för att orka med yrkeslivet. Men det finns för mycket som lockar, du riskerar stress hellre än missar alla sensommarnöjen som fortfarande finns tillgängliga. Två mycket intensiva veckor. 5, 4, 4

kul/nöjen 5
kärlek/sex 4
tur/pengar 4

Jungfrun 24/8-23/9

jungfrunny

Du ägnar några dagar åt nöjen och partyliv som om det inte fanns någon morgondag. Men sedan sänker du tempot. Det är helt enkelt dags att samla ihop tankar och planer inför hösten, dina vänner får finna sig i att du drar dig undan lite. Kärlekslivet blir också en smula ljummet.

kul/nöjen 4
kärlek/sex 5
tur/pengar 3

Vågen 24/9-23/10

vagny

Att planera kan vara en räddningsplanka, för nu händer det massor av roliga saker och du har egentligen inte ork för alla. Ser du inte upp kan du börja hösten med total stress på alla plan. Så boka inte in för mycket och kom ihåg att ge dig själv lite egentid att varva ner på också.

kul/nöjen 2
kärlek/sex 5
tur/pengar 4

Skorpionen 24/10-22/11

skorpionenny

Bra veckor för sport, shopping och affärer. På det personliga planet kan det däremot krångla till sig. Du vet vad du vill ha ut av ditt kärleksliv och det stämmer inte alls med nuläget. När du försöker åstadkomma en förbättring blir det trassligt och kanske blir någon rejält sårad.

kul/nöjen 3
kärlek/sex 4
tur/pengar 2

Skytten 23/11-21/12

skyttenny

Första veckan blir ganska tråkig med mycket att göra och många små, irriterande förseningar. Andra veckan däremot blir riktigt rolig och bjuder på lite senkommen sommarkärlek dessutom. En resa skulle också passa fint nu, allra helst till en storstad med riktigt gamla anor.

kul/nöjen 5
kärlek/sex 2
tur/pengar 5

Stenbocken 22/12-20/1

lejonetny

Ibland kommer du bara inte överens med folk och precis så ser det ut nu när sommaren går mot sitt slut. Framför allt är det familjemedlemmar och släktingar som inte lyssnar som du vill och som inte förstår sig på dig. Du är inte rädd för konflikter men det är ändå ganska trist.

kul/nöjen 3
kärlek/sex 3
tur/pengar 2

Vattumannen 21/1-18/2

vattumanny

Det som är kvar av sensommaren ger dig mest vardagsbestyr, men hösten däremot har tänkt börja med fart och fläkt. Innan dessa två veckor är över har du både knutit nya kontakter och påbörjat något helt nytt som kommer att betyda mycket för dig. Spännande och inspirerande.

kul/nöjen 3
kärlek/sex 4
tur/pengar 5

Fiskarna 19/2-20/3

fiskarnany

Med hösten kommer vardagen. Det blir ganska ont om nöjen och kärlekslivet gnistrar inte direkt, men du får mycket gjort och det känns inte heller helt fel för dig. Du har ingenting emot att ha lite långtråkigt så länge du tycker att du åstadkommer något vettigt under tiden.

kul/nöjen 4
kärlek/sex 2
tur/pengar 3

Väduren 21/3-20/4

vadurny

Det blir inte särskilt spännande före 25/8 men sedan tar det verkligen fart runt dig. Oväntade förslag med allt ifrån nöjen till arbetsmöjligheter gör veckorna snåriga men roliga. Dessutom blixtrar det till i ditt kärleksliv så hösten börjar storstilat, med drama och het passion.

kul/nöjen 3
kärlek/sex 4
tur/pengar 2