in

VeckoRevyns nya horoskop!

bild 2
Veckorevyns nya horoskop!

Vad väntar dig de kommande veckorna? Får svaret i veckoRevyns nya horoskop!

Mer

Gäller perioden 23 juli – 5 augusti

astrodragarenyaste

av Hannah Vennberg illustration Therese Lundell
 

Oxen 21/4-21/5

Två riktigt fina sommarveckor som bjuder dig på flirtig kärlek och livligt nöjesliv i ungefär lika stora doser. Planerar du in en och annan lugn dag också så får du ut mesta möjliga ur sensommaren. Att du byter tempo då och då gör att du får tid att ordna saker på ett smart sätt.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 5
tur/pengar 3

Tvillingarna 22/5-21/6

tvillingarnany

Energi har du gott om men det finns ändå en viss risk för trista sensommarveckor. Du måste ta egna initiativ, annars händer helt enkelt alldeles för lite. Du måste också stå ut med att andra är trögstartade eller onödigt kritiska när du kommer med nya idéer. Lite motvind, alltså.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 1
tur/pengar 5

Kräftan 22/6-22/7

kraftanny

Det handlar mest om kärlek nu. Visserligen kan en resa eller glada sommarnöjen också locka, men det är kärlek och passion som betyder mest. Allt kan hända, från en stormande kärleksaffär till stora, seriösa steg som tar din relation till en ny nivå. Spännande och intensivt.

kärlek/sex
5
kul/nöjen 4
tur/pengar 3

Lejonet 23/7-23/8

lejonetny

Bra veckor för sport och för alla möjliga hobbies. Passa på att odla och utveckla dina intressen. I övrigt händer det nämligen inte särskilt mycket och egentligen passar det dig ganska bra. På kärleksfronten råder stiltje utan att det måste betyda problem. Det är bara ljummet.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Jungfrun 24/8-23/9

jungfrunny

Nu handlar det om nöjen. Den här delen av sommaren glittrar och glimmar, du trivs bäst mitt i vimlet och du har väldigt lätt för att skaffa dig nya vänner. Du trivs på resa, du trivs hemma – det viktiga är att du kommer åt att festa, träffa folk och ta för dig av så mycket glamour som möjligt.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 5
tur/pengar 2

Vågen 24/9-23/10

vagny

Kärleksproblem och en rad personliga bekymmer gör den här delen av sommaren till en måttligt festlig historia. Visserligen löser du det mesta och du gör det dessutom bra, men tills allt är uppklarat kan du inte koppla av. Frisk luft och motion kan dock hjälpa en hel del.

kärlek/sex 2
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Skorpionen 24/10-22/11

skorpionenny

Två spännande veckor väntar. Allra bäst passar nog nöjen, och du skulle gärna resa. Storstadsmiljön passar dig bäst, du vill vara där det hela tiden händer saker. Men du har också tur i kärlek och det kan hända riktigt romantiska saker. Inte minst för dig som vill ta nästa steg.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 4
tur/pengar 2

Skytten 23/11-21/12

skyttenny

Det är viktigt att du inte stressar, särskilt om du har lovat att hjälpa till med saker. Ibland ställer du lite väl höga krav på dig själv och det kan resultera i onödiga magplask. Unna dig lugn och ro, försök inte lösa allas problem och kom ihåg att sommaren skall skänka lite vila.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 2
tur/pengar 4

Stenbocken 22/12-20/1

stenbockenny

Om du ägnar dig åt nöjen, vänner och äventyr har du helt enkelt två riktigt roliga veckor framför dig. Om du istället vill ge kärleken en seriös chans så kan du räkna med kaos. Vissa dagar blir himmelska, andra blir motsatsen. Passion är en stor känsla som ställer till med mycket.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 5
tur/pengar 3

Vattumannen 21/1-18/2

vattumanny

Det händer förmodligen inte ett dugg. Sensommaren visar sig från sin allra lataste sida. Dagarna bara rinner förbi, du sköter om det vardagliga och inte mycket mer. Vill du ha lite mer fart är det faktiskt jobb eller studier som ger dig den bästa utdelningen. Där har du medvind.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Fiskarna 19/2-20/3

fiskarnany

Prima veckor för kärlek och romantik. På den fronten har du tur och lust. Men nöjen kan också locka och kanske kommer du åt att ge dig av på en riktigt spännande resa. Du kan också göra nya erfarenheter som inte bara roar utan också lär dig mer om dina egna dolda talanger.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 4
tur/pengar 1

Väduren 21/3-20/4

vadurny

Just nu fungerar inte ditt kärleksliv särskilt bra, och eftersom du ändå lägger ner mycket tid på det så blir detta en relativt trist del av sommaren. Det som ger dig mest är egentligen praktiska saker, som att tjäna pengar eller att spana efter ett bättre jobb. Framgång får dig att växa och trivas.

kärlek/sex 1
kul/nöjen 3
tur/pengar 4