in

Veckorevyns horoskop

ditaliten
Horoskop

Nytändning på jobbet, en spännande resa, eller en het höstromans? Vad väntar dig de kommande veckorna? Stjärnorna har svaret…

Mer

16 oktober – 29 oktober

horoskopdragdita

av Hannah Vennberg illustration Maja Modén

Oxen 21/4-21/5

Under den här delen av hösten fokuserar du på praktiska saker, som karriär och studier eller planer för din bostad. Kärlek, erotik och nöjen får vänta. Naturligtvis kopplar du av tillsammans med vänner då och då, men dina tankar vandrar ideligen tillbaka till vardagen.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 3
tur/pengar 5

Tvillingarna 22/5-21/6

tvilling

Gott om nöjen att välja mellan, och dessutom kan en resa locka. Samtidigt tar ditt kärleksliv ny fart och det blir inte helt lätt att få allt att fungera. Du får nytta av att du är så flexibel och att du för det mesta lyckas med konsten att ha hundra järn i elden utan att stressa. Riktigt högt tempo.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 5
tur/pengar 3

Kräftan 22/6-22/7

kraftan

Passa på att satsa på kropp och hälsa om du vill komma i bättre form eller bli av med en ovana. Just nu är din energi på precis rätt ställe för att du ska lyckas bra. Om du satsar tillsammans med någon får du dock räkna med att alla inte har din förmåga att fokusera.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 1
tur/pengar 4

Lejonet 23/7-23/8

lejonet

Två fina veckor för nöjen men egentligen lönar det sig ännu mer att satsa på kärleken. Du har vind i seglen och charmen är på topp. Det enda du behöver akta dig för är stress, för jäktar du så blir ditt humör betydligt sämre och charmen far dessutom all världens väg. Så koppla av ordentligt.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 4
tur/pengar 2

Jungfrun 24/8-23/9

4rfy7yaty5aw8ht0oouhplv579camyt

Du har en del kärleksbekymmer och när du försöker få rätsida på dem är risken stor att de bara förvärras. Här krävs det tålamod och kanske en hel del is i magen. Råd från goda vänner kan också hjälpa men vissa kan ha egna motiv, så du bör nog vara en smula skeptisk ändå.

kärlek/sex 2
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Vågen 24/9-23/10

vag

En lekfull flirt kan ge dessa höstveckor en elegant guldkant, men annars handlar det mest om nöjen och lyx. Du mår riktigt bra när någon skämmer bort dig, men har ingen lust att göra det så kan du lika gärna sköta det själv. Unna dig sköna saker, delikatesser och lata stunder.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 5
tur/pengar 4

Skorpionen 24/10-22/11

skorp

Trots att du är energisk och effektiv så hamnar du hela tiden i lägen där du måste vänta på att saker och ingenting händer. Särskilt gäller detta när du ska ordna saker på din fritid. Ibland blir du irriterad men för det mesta tar du saken med ro, det krävs lite extra tålamod bara.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 3
tur/pengar 5

Skytten 23/11-21/12

skytt

Två härligt romantiska höstveckor väntar. Du skjuter allt annat åt sidan för att kunna satsa helhjärtat på kärlek och sex. Och om du letar efter en ny kärlek så dyker det inte bara upp en som är frestande utan minst två. Viss risk för dåligt samvete men riktigt gott om glöd och hetta.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 4
tur/pengar 3

Stenbocken 22/12-20/1

sten

Du känner dig inte särskilt sällskaplig, helst satsar du på ditt jobb eller på någon hobby. Du tycker om att känna att du åstadkommer saker på egen hand, samarbete däremot känns väldigt trögt och tråkigt. Kärlekslivet ger dig inga större bekymmer, men det är ljummet.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 1
tur/pengar 5

Vattumannen 21/1-18/2

vattu

Du är trött men det blir ändå full fart under dessa två veckor. Du har tur i kärlek, nöjen lockar och dina vänner kommer med härliga förslag. För att orka med allt det roliga behöver du akta dig för stress och vara noga med att äta nyttigt. Låt framför allt måltiderna ta tid, ha inte bråttom.

kärlek/sex
4
kul/nöjen 5
tur/pengar 2

Fiskarna 19/2-20/3

fisk

Bra veckor för sport och det går också bra för dig om du satsar extra på din karriär, oavsett om du studerar eller jobbar just nu. Nöjesliv blir det ganska lite av och kärlekslivet går direkt dåligt, något som ytterligare motiverar att du odlar andra saker just nu. Du behöver en hel del utrymme.

kärlek/sex 2
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Väduren 21/3-20/4

vaduren

Det blir lite knepigt när du ska prioritera. Dina vänner behöver dig och dessutom träffar du nya, intressanta människor. Samtidigt lockar kärleken och om du ska kunna odla den fullt ut måste du ger den rikligt med utrymme. Smart tidsplanering kan hjälpa en hel del nu.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 3
tur/pengar 3