in

Veckorevyns horoskop

parisparty
Veckorevyns horoskop

En spännande resa, glödhet romantik eller heta partynätter? – Vad väntar dig? Stjärnorna har svaret… Mer

parisparty

11 juni – 23 juni

av Hannah Vennberg illustration Maja Modén

Tvillingarna 22/5-21/6

Första veckan är rena rama romantikveckan. Är du singel så lurar en het förälskelse alldeles runt hörnet. Och för dig som har en partner redan bjuder dessa veckor på stor passion och kanske nya drömmar. Under andra veckan satsar du lite mindre på kärleken och mer på att festa.

Kärlek/Sex 4
Kul/Nöjen 5
Tur/Pengar 4

Kräftan 22/6-22/7

kraftan

Första veckan blir lugn och stillsam, nästan långtråkig. Det händer nästan ingenting alls och du har ont om ideér. Periodens andra vecka blir desto mer spännande. Troligen är det passionen som slår till, och vi pratar om sanslösa känslostormar, glödheta nätter och minnen som varar länge.

Kärlek/Sex 5
Kul/Nöjen 3
Tur/Pengar 3

Lejonet 23/7-23/8

lejonet

Du har två riktigt händelserika veckor framför dig. Det är full fart varje dag, och mest handlar det om sommarnöjen och äventyr av olika slag. Du hinner säkert med lite romantik också, men du letar i första hans efter omväxling och nya upplevelser. Och dessutom älskar du udda utmaningar.

Kärlek/Sex 4
Kul/Nöjen 4
Tur/Pengar 5

Jungfrun 24/8-23/9

jungfrun

Den första av dessa veckor blir inte särskilt bra. Gräl och konflikter kantar det mesta du gör och det är egentligen bara när du jobbar eller pluggar som saker och ting fungerar. Din fritid är rörig och ansträngande. Men det blir bättre runt den 18 juni. Efter det handlar det om romantik.

Kärlek/Sex 3
Kul/Nöjen 1
Tur/Pengar 3

Vågen 24/9-23/10

vag

Du har tyvärr lite otur i kärlek just nu, och en liten konflikt kan snabbt förvandlas till en större sådan. Men det är egentligen ditt enda problem just nu. För ekonomiskt ser det riktigt ljust ut och du hinner med många sommarnöjen av olika slag. Det kan mycket väl vara så att du får en ny vän eller en ny hobby.

Skorpionen 24/10-22/11

skorp

Du har lite ont om energi just nu och du får egentligen mest ut av din tid om du sänker tempot., tar det lugnt och hämtar nya krafter. Stressar du kan du sabotera både hälsa och humör. Mot slutet av den här perioden händer det spännande saker på kärleksftonten. Något att njuta av!

Kärlek/Sex 4
Kul/Nöjen 3
Tur/Pengar 2

Skytten 23/11-21/12

skytt

sport och andra fysiska aktiviteter piggar upp dig och ger dig ny inspiration. Stillasittande däremot leder snabbt till dåligt humör. Extra plus för frisk luft. I övrigt handlar det mesta om nöjen och kanske om en oplanerad resa. Du gillar att leva för stunden och chansar lite extra.

Kärlek/Sex 3
Kul/Nöjen 4
Tur/Pengar 5

Stenbocken 22/12-20/1

sten

Du är på väg mot en helt ny fas i ditt kärleksliv. Det blir spännande men förmodligen också ansträngande och knepigt. Exakt vad det rör sig om beror mycket på dina personliga villkor och drömmar, men förmodligen förändrar du dina framtidsmål en aning. En väldigt intensiv period.

Kärlek/Sex 4
Kul/Nöjen 3
Tur/Pengar 3

Vattumannen 21/1-18/2

vattu

Två riktigt roliga och händelserika veckor väntar. Du festar och träffar folk, och du är dessutom exceptionellt charmig just nu. När du verkligen vill något är det inte många som kan stå emot din övertalningsförmåga. Trots det kan eventuella gräl bli gräsliga, så försök att undvika sådana.

Kärlek/Sex 4
Kul/Nöjen 5
Tur/Pengar 3

Fiskarna 19/2-20/3

fisk

Dina relationer är trassliga och komplicerade just nu. I vanliga fall är du duktig på att reda ut saker, särskilt andras problem, men under den här perioden skapar dina försök bara nya problem. Efter den 17 juni blir det dock betydligt roligare och dessutom får du då äntligen tur i kärlek!

Kärlek/Sex 4
Kul/Nöjen 1
Tur/Pengar 3

Väduren 21/3-20/4

vaduren

Du älskar att tävla. Din vinnarinstinkt är det verkligen inget fel på och just nu är du extra förtjust i utmaningar av alla slag. Lagsport och samarbete ger en maximal kick. I övrigt handlar det främst om sommarnöjen. Du reser väldigt gärna – både utomlands och i Sverige – speciellt efter den 18 juni.

Kärlek/Sex 4
Kul/Nöjen 3
Tur/Pengar 1

Oxen 21/4-21/5

Äntligen är det sommar! Du passar på att ta igen dig, du skjuter upp allt som går att skjuta upp (inklusive dina vänner) och unnar dig lite härlig lättja. Visserligen missar du kanske en del nöjen men du får nya krafter och det ger dig i slutändan en bättre sommar. Så lata dig du.

Kärlek/Sex 4
Kul/Nöjen 3
Tur/Pengar 1