in

Veckorevyns horoskop

Veckorevyns horoskop

En härlig flirt, galna fester eller en spännande resa – vad väntar dig de kommande veckorna? Få svaret i Veckorevyns horoskop!

Mer

Gäller perioden 5 februari -18 februari

av Hannah Vennberg illustration Maja Modén

Oxen 21/4-21/5

Just nu har du ont om energi, framför allt nya projekt får dig att stöna. Två saker hjälper. Det ena är nöjen, lite glitter och glamour får fart på livsandarna. Det andra är sköna, lata kvällar utan något alls att göra. Du behöver helt enkelt hämta andan lite oftare än vanligt.

kärlek/sex
3
kul/nöjen 5
tur/pengar 1

Tvillingarna 22/5-21/6

tvilling

Sport och romantik passar dig bra just nu, gärna i kombination. Letar du efter en ny kärlek är det just i samband med fysisk ansträngning eller tävlingsmoment som lågan kan tändas. Något som också fungerar bra är jobb och studier, du känner dig mycket motiverad.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 3
tur/pengar 5

Kräftan 22/6-22/7

kraftan

Två röriga veckor väntar. Det blir gott om konflikter. Flera av dessa lönar sig på lite sikt men det är aldrig särskilt roligt medan bråket varar. Att det så ofta uppstår tillspetsade diskussioner och lägen gör också att du får lite svårt att planera din tid. Enkla saker drar ofta ut på tiden. Trist.

kärlek/sex 1
kul/nöjen 3
tur/pengar 3

Lejonet 23/7-23/8

lejonet

Detta är en spännande årstid med många förändringar, något som du tydligt märker just under dessa veckor. Du har tur i kärlek, så på den fronten går det lätt. Andra saker är också givande men mer komplicerade, du kan till exempel få ett frestande men krävande förslag som rör din karriär.

kärlek/sex 5
kul/nöje 3
tur/pengar 3

Jungfrun 24/8-23/9

jungfrun

Du ägnar dig väldigt mycket åt vänner och nöjen. Det här är också en riktigt bra tid för en resa, särskilt om du känner att du behöver lite extra sol och värme. Det kan i så fall ge massor av inspiration. Omväxling är också bra, för vardagen tynger ner dig, du behöver lite nya intryck.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 5
tur/pengar 3

Vågen 24/9-23/10

vag

Just nu är ditt kärleksliv märkvärdigt och spännande. Det kan hända helt oväntade saker som kräver nya, kanske drastiska beslut. Var du inte förälskad innan är det mycket troligt att du blir det nu. Inget är utan komplikationer men långtråkigt blir det ju å andra sidan inte heller.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 1
tur/pengar 5

Skorpionen 24/10-22/11

skorp

Du är trött, månaden känns lång och mörk och du hittar inte många ljusglimtar. Trögt känns det dessutom med alla tankar på karriär, studier och framtid. För att pigga upp dig behövs skratt, underhållning och vänner. Levande musik kan också tillföra mängder av inspiration.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 4
tur/pengar 1

Skytten 23/11-21/12

skytt

Två fina veckor för sport och tävlingsmoment av alla slag. Du tycker om att se vad du själv går för. Men det handlar också om kärlek. På den fronten är turen verkligen på din sida just nu, du kan charma, förföra och övertala med oväntad grace. Väldigt mysiga och romantiska kvällar.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Stenbocken 22/12-20/1

sten

Trassel på kärleksfronten kanske dämpar din entusiasm något, men i övrigt är det två härliga veckor du har framför dig. Allra mest handlar det om nöjen, upplevelser och nya kontakter. Detta är utmärkta veckor för resor, glamour, äventyr och nya projekt. Du har gott om bra idéer.

kärlek/sex 1
kul/nöjen 5
tur/pengar 3

Vattumannen 21/1-18/2

vattu

Du hinner med en hel del romantik, i alla fall en trevlig flirt, men mest handlar det om din karriär. Du kan ta rejäla kliv framåt på den fronten, kanske fiska in ett helt nytt jobb eller hitta en spännande utbildning som leder precis ditt du vill. Våga vara lite äventyrlig, det lönar sig.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 3
tur/pengar 5

Fiskarna 19/2-20/3

fisk

Mest handlar det om nöjesliv. Du trivs där det gnistrar och glimmar, på dansgolvet, mitt bland de vackra människorna. På hemmaplan eller på annan ort spelar mindre roll så länge sällskapet är det rätta och det inte saknas glamour. Detta är också bra veckor för affärer och shopping.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 4
tur/pengar 3

Väduren 21/3-20/4

vaduren

Du satsar på kärleken och struntar ganska mycket i allt annat. Dock inspirerar romantiken så mycket att du av bara farten kan visa dig från din bästa sida på jobbet, eller lyckas med något annat på ett oväntat sätt. Ibland lönar det sig att traska runt på rosa moln. Två fina veckor.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 1
tur/pengar 4