in

Veckorevyns Horoskop

astrodrag
Veckorevyns Horoskop

Lata dagar i solen, glödhet romantik eller heta partynätter? Vad väntar dig? Stjärnorna har svaret…

Mer

10 juli – 23 juli

astrodrag

av Hannah Vennberg illustration Maja Modén

Oxen 21/4-21/5

Ditt kärleksliv ser tyvärr ut att krångla till sig lite, något som kanske beror på det intensiva nöjesliv som du kastar dig in i just nu. Detta är prima veckor för resor, äventyr och festnätter, och det blir ont om plats för kärleken. Har du en fast partner är risken stor att denne blir svartsjuk och dyster.

Kärlek/Sex 1
Kul/Nöjen 4
Tur/Pengar 5

Tvillingarna 22/5-21/6

tvilling

Högsommaren har helt klart sina fördelar. För din del handlar det mest om kärlek i år. Du har goda möjligheter att fördjupa en relation eller att påbörja något helt nytt. En liten sommarflirt kan leda vidare till väldigt mycket mer, om det nu är det du vill. Du njuter också av långa, lata dagar.

Kärlek/Sex 4
Kul/Nöjen 3
Tur/Pengar 1

Kräftan 22/6-22/7

kraftan

Du tillbringar en hel del pengar, dels på nöjen, dels på lyx och njutningar. Men trots det mår din ekonomi ändå rätt hyggligt och det dyker inte upp några större bekymmer. Under tiden har du enormt roligt och du känner dig väldigt engagerad i allt du gör. Detta resulterar i massor av sköna upplevelser.

Kärlek/Sex 3
Kul/Nöjen 5
Tur/Pengar 4

Lejonet 23/7-23/8

lejonet

Du satsar mycket på nöjen precis i början av den här perioden, med sedan sadlar du om och ger kärleken mer utrymme i stället. Om du inte redan har någon utvald i ditt liv så är det mycket sannolikt att du drabbas av en kraftig passion eller i varje fall en riktigt häftig förälskelse under denna period.

Kärlek/Sex 5
Kul/Nöjen 3
Tur/Pengar 4

Jungfrun 24/8-23/9

jungfrun

Bra veckor för resor och nöjesliv, gärna bland människor du inte känner så väl. Du trivs nämligen med att  knyta nya kontakter och göra nya erfarenheter, så att testa nya aktiviteter eller att resa till nya platser ger dig mer än det gamla och invanda. Unna dig omväxling, spänning och äventyr.

Kärlek/Sex 3
Kul/Nöjen 4
Tur/Pengar 5

Vågen 24/9-23/10

vag

Under denna period bestämmer du dig för att prioritera de människor som står dig allra närmast. Nära vänner, barndomskamrater och familjemedlemmar går först, med du i princip struntar i bekanta och andra ytliga kontakter. Det här är bra veckor för djuplodande samtal och gamla minnen.

Kärlek/Sex 4
Kul/Nöjen 2
Tur/Pengar 3

Skorpionen 24/10-22/11

skorp

Stor risk för svartsjuka och kärlekstrassel föreligger just nu. Nu händer det nämligen riktigt mycket på en gång, och det handlar om nöjen, fester, nattliv och äventyr. Du flirtar gärna utan att mena särskilt mycket med det, för nu under högsommaren handlar det bara om att ha roligt. Full fart!

Kärlek/Sex 1
Kul/Nöjen 5
Tur/Pengar 4

Skytten 23/11-21/12

skytt

Att skapa ger dig en speciell känsla av välmående, så passa på att odla dina kreativa sidor nu under högsommaren. I övrigt har du tur i kärlek och du trivs dessutom med att ge kärleken stort utrymme. Du är på humör för romantik, dagdrömmar och ömhet. Nöjen kan däremot vänta.

Kärlek/Sex 5
Kul/Nöjen 3
Tur/Pengar 2

Stenbocken 22/12-20/1

sten

Det är tur att du har gott om energi och att du är bra på att fatta snabba beslut, för nu händer det saker hela tiden och du får massor av intressanta förslag. Gamla planer har också en tendens att inte alls fungera, förseningar och hinder av olika slag tvingar fram förändringar.

Kärlek/Sex 3
Kul/Nöjen 4
Tur/Pengar 4

Vattumannen 21/1-18/2

vattu

Troligen har du två dramatiska och synnerligen intensiva veckor framför dig. Det handlar om ditt kärleksliv som är på väg in i en brinnande, spännande och krävande fas. Sådant som fungerar dåligt måst bort, sådant som fungerar bra fördjupas. Ansträngande, men också ljuvligt.

Kärlek/Sex 4
Kul/Nöjen 3
Tur/Pengar 3

Fiskarna 19/2-20/3

fisk

Nu passar det fint för dig med resor och sommarnöjen. Du längtar efter omväxling, avkoppling  och nya  intryck. Nattlivet lockar dig också. Dagtid trivs du extra bra utomhus, passa på att njuta av sommaren så fort vädret tillåter. Den friska luften hjälper också till att hålla dig energisk och uppåt.

Kärlek/Sex 3
Kul/Nöjen 5
Tur/Pengar 3

Väduren 21/3-20/4

vaduren

Just nu går mer tid till kärlek och sex, medan mindre går till vänner och nöjen. Du vill utveckla och fördjupa de romantiska sidorna av ditt liv och riktigt tydligt märks detta efter den 12:e. Det är mycket möjligt  att de här sommarveckorna blir de allra hetaste, med goda chanser till passion.

Kärlek/Sex 5
Kul/Nöjen 1
Tur/Pengar 2