in

Veckorevyns horoskop

Veckorevyns horoskop

Lata dagar i solen, en spännande resa eller heta sensommarnätter? Vad väntar dig? Stjärnorna har svaret…

Mer

5 augusti – 18 augusti

av Hannah Vennberg illustration Maja Modén

Oxen 21/4-21/5

Dina vänner blir inte alltid förtjusta i dina idéer och det stör dig. Bortsett från detta har du dock två härliga veckor framför dig. Sensommaren blir rejält avkopplande och det händer dessutom många roliga saker. En nöjesresa skulle passa perfekt. Du festar väldigt gärna.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 3
tur/pengar 5

Tvillingarna 22/5-21/6

tvilling

Det dyker upp ganska många problem som du måste tackla, och egentligen har du inte alls lust. Du känner dig i själva verket en smula håglös och fick du välja själv skulle augustidagarna bara passera förbi. Detta respekteras inte alls av din omgivning. Jobbigt.

kärlek/sex 1
kul/nöjen 2
tur/pengar 2

Kräftan 22/6-22/7

kraftan

Två lekfulla, flirtiga och roliga  veckor väntar. Du känner dig inte alls  färdig med sommaren och satsar  hårt för  att få in så mycket njutning som möjligt. Det lyckas du väldigt bra med. Dessutom har du tur i kärlek. Om inte annat så kan en flirt ge sommaren en sexig avslutning.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Lejonet 23/7-23/8

lejonet

Visserligen är det fortfarande sommar men för dig handlar det ändå mest om vardag just nu. Jobb, ekonomi och bostad dominerar din tillvaro. Kanske passar du på att genomföra en rad vettiga förändringar, men det gör att du inte hinner med vänner, nöjen eller kärleksliv.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 4
tur/pengar 5

Jungfrun 24/8-23/9

fcb9tklgwl1dv7kl9499urp640y6fzw

Full fart, glittrande nätter och passionerade möten. Två oförglömliga veckor väntar. Exakt vad den här perioden för med sig beror väldigt mycket på dig: Satsar du på kärlek i första hand leder detta  åt ett håll, satsar du på nöjen händer andra saker. Alla alternativ är spännande.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 4
tur/pengar 5

Vågen 24/9-23/10

vag

Du ägnar mycket tid åt eftertanke och dagdrömmar. Det händer inte särskilt mycket och själv har du ingen lust att ta initiativet och knuffa igång något. Du väntar hellre. Även på kärleksfronten är du lite försiktig och avvaktande just nu. Du vill inte fatta några beslut alls, egentligen.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 4
tur/pengar 3

Skorpionen 24/10-22/11

skorp

Kanske drabbas du av tidsbrist, för den här biten av sommaren bjuder på allt från partyliv till kärleksmöten. I viss mån kan du själv välja vad du vill odla, men det dyker upp nya möjligheter ideligen som gör att du måste tänka igenom besluten du redan har fattat.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Skytten 23/11-21/12

skytt

Den här perioden blir ganska trasslig för dig. Du ifrågasätter väldigt mycket och det gör att en del konflikter plötsligt blir riktigt tillspetsade. I en del fall leder detta till lösningar, i andra fall gör det bara problemen värre. I slutänden lär du dig dock en hel del. Nyttigt, men jobbigt.

kärlek/sex 1
kul/nöjen 2
tur/pengar 2

Stenbocken 22/12-20/1

sten

Du trivs med omväxling, så en resa eller någon annan form av miljöombyte kan ge dig en extra fin sensommar. Du tycker också om att träffa folk, du är sällsynt charmig och du har tur i kärlek. Det här blir med andra ord två riktigt angenäma veckor för din del. Heta nätter.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 4
tur/pengar 5

Vattumannen 21/1-18/2

vattu

Just nu händer det inte särskilt mycket. Du avrundar sommaren, avslutar en del saker och förbereder dig inför hösten. Lite vardagligt och lite enformigt, men också  lönsamt. Om du har funderat på att flytta kan det mycket väl hända att det blir av nu eller i varje fall mycket snart.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 4
tur/pengar 2

Fiskarna 19/2-20/3

fisk

Två kaotiska veckor väntar. Det står en överraskning runt varje hörn och dessutom är du själv spontan, idérik och impulsiv. Därför blir ingenting riktigt som det var tänkt. Ibland skapar detta problem, andra gånger blir det precis bara roligt. Det blir tyvärr en del utgifter.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 4
tur/pengar 2

Väduren 21/3-20/4

vaduren

Du hinner med en del sensommarnöjen första veckan, men sedan börjar höstens allvar göra sig påmint. Väldigt mycket av din tid går åt till praktiska beslut av olika slag. Lite trist kanske, men samtidigt är du rätt nöjd med att vara både produktiv och väl förberedd inför hösten.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 4
tur/pengar 3