in

Veckorevyns horoskop

Veckorevyns horoskop

En härlig flirt, förändring på jobbet eller en spännande resa – vad väntar dig de kommande veckorna? Få svaret i Veckorevyns horoskop!

Mer

Gäller perioden 19 februari – 4 mars

av Hannah Vennberg illustration Maja Modén

Oxen 21/4-21/5

Du orkar inte riktigt ta tag i någonting, energin räcker inte till och du känner dig dessutom oinspirerad. När dina vänner försöker rycka upp dig blir det troligen bara värre. Unna dig extra vila i stället och vänta med att planera några storverk, så kommer orken tillbaka snabbare.

kärlek/sex
3
kul/nöjen 1
tur/pengar 2

Tvillingarna 22/5-21/6

tvilling

Två härliga veckor väntar. Det är kanske lite tidigt för vårkänslor, men du har dem ändå. Du är inspirerad och framåt både på jobbet och privat. Du tar snabbt till dig nya idéer och dessutom hinner du med en hel del glittrande nöjen. Ovanpå detta har du tur i kärlek. Bättre blir det inte.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 5
tur/pengar 5

Kräftan 22/6-22/7

kraftan

Förmodligen har du en del kärleksproblem som du behöver reda ut eller i varje fall tänka igenom. I övrigt händer det praktiskt taget ingenting. Du är mittemellan två aktiva perioder och vardagarna staplas på varandra. Lite långtråkigt, men det ger dig tid för eftertanke.

kärlek/sex 2
kul/nöjen 3
tur/pengar 3

Lejonet 23/7-23/8

lejonet

Stressar du kan det här förvandlas till en riktigt svår period. Kopplar du av fungerar saker och ting mycket bättre, både kärleksliv och annat. Så unna dig pauser och skön lättja mellan varven, och prioritera bort sådant som du inte måste göra. God planering ger fin utdelning nu.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Jungfrun 24/8-23/9

jungfrun

Ibland hamnar livet i ett slags pausläge och precis så är det för dig under dessa två veckor. Visserligen får du ganska mycket gjort, men det händer absolut ingenting. En stor del av tiden är du helt enkelt uttråkad. Dina vänners förslag lockar dig inte heller. Det råder stiltje.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 3
tur/pengar 3

Vågen 24/9-23/10

vag

Ett rörigt kärleksliv, ett aktivt social liv och mycket att göra i övrigt gör att du knappt hinner varva ner alls. I värsta fall leder detta till helt onödiga gräl. Blir du tillräckligt stressad får du kort stubin. Men i stort sett är det två spännande och underhållande veckor som väntar dig.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 5
tur/pengar 4

Skorpionen 24/10-22/11

skorp

Du längtar efter våren och går mest runt och irriterar dig på människor i omgivningen. Ditt kärleksliv fungerar hyfsat, men i alla andra sammanhang är du taggig och retlig. Snart blir det bättre, men just nu är det säkrast att undvika känsliga släktingar och gamla konflikter, till exempel.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 1
tur/pengar 2

Skytten 23/11-21/12

skytt

Du har gott om energi och satsar hårt i alla möjliga sammanhang. Fina veckor för dig som vill klättra lite i karriären eller som söker nytt jobb. Du kan också få upp farten på ditt kärleksliv. En annan sak som lockar är äventyr och resor, och ett miljöombyte kan visa sig mycket inspirerande.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 4
tur/pengar 4

Stenbocken 22/12-20/1

sten

Du har ingen lust att vara personlig. I stället fokuserar du helt på praktiska saker som jobb, ekonomi, bostad och prylar. Dina relationer får vackert vänta, du vill inte diskutera känslor eller utveckla någonting alls just nu. Vissa tål detta dåligt, men de flesta är ganska förstående.

kärlek/sex
2
kul/nöjen 3
tur/pengar 3

Vattumannen 21/1-18/2

vattu

Full fart dygnet runt, eller nästan i varje fall. Du kryddar ditt liv med nöjen, vänner, glamour, äventyr, passion – allt som har med livsglädje att göra. Lugna dagar blir det ont om. Helst är du ledig, men måste du vara på jobbet så satsar du stenhårt där också. Din energi tycks aldrig sina.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 5
tur/pengar 5

Fiskarna 19/2-20/3

fisk

Du sänker tempot, tänker igenom saker och ting och samlar nya krafter. Inget särskilt händer och det passar dig alldeles utmärkt. Ibland behövs det en liten paus, ett utrymme för nya idéer och planer. Och det är exakt vad du får under dessa två veckor. Du trivs och tar det lugnt.

kärlek/sex 3
kul/nöje 3
tur/pengar 3

Väduren 21/3-20/4

vaduren

Tiden vill inte räcka till. Du har tur i kärlek och skulle antagligen gärna ägna varenda ledig sekund åt romantik och passion, men samtidigt lockar nöjen och nya möjligheter. Dessutom är din inlärningsförmåga på topp. Dygnet har dock bara 24 timmar, så du blir tvungen att prioritera.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 4
tur/pengar 4