in

Veckorevyns horoskop

horoskopdragaredita3
Veckorevyns horoskop

Lata dagar i solen, en spännande resa eller heta sensommarnätter? Vad väntar dig? Stjärnorna har svaret…

Mer

21 augusti – 3 september

horoskopdragaredita3
av Hannah Vennberg illustration Maja Modén

Oxen 21/4-21/5

Du satsar på att avsluta sommaren med två riktigt lata veckor. Du gör helt enkelt så lite som möjligt. Möjligen kan du tänka dig att festa lite eller göra en resa, men mest av allt vill du bara koppla av. Gärna tillsammans med goda vänner eller med din kärlekspartner. Mysigt.

kärlek/sex
5
kul/nöjen 5
tur/pengar 4

Tvillingarna 22/5-21/6

tvilling
Den här årstiden för ofta med sig en del krångel för dig och 2008 är inget undantag. Du har ingen lust att ta adjö av sommaren, hösten känns lång innan den ens har börjat, och dessutom blir du indragen i en konflikt som inte rör dig i första hand. Känsligt och rätt besvärligt.

kärlek/sex
1
kul/nöjen 2
tur/pengar 3

Kräftan 22/6-22/7

kraftan
Du är på lekhumör och fyller sommarens sista veckor med nöjen, romantik och roliga händelser. Du är synnerligen kreativ och idérik så det är lätt för dig att undvika tråkiga stunder. Du inspirerar dessutom människorna i din omgivning så tempot blir riktigt högt.

kärlek/sex
4
kul/nöjen 4
tur/pengar 3

Lejonet 23/7-23/8

lejonet
Tiden vill inte riktigt räcka till. Du har mycket att göra och gräver ner dig i praktiska saker. Nöjesliv, vänner och kärlek får vänta. Så sommaren slutar på en produktiv och allvarlig ton. I gengäld kommer hösten att bli livlig, spännande och rolig, så detta är en ytterst tillfällig paus.

kärlek/sex
3
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Jungfrun 24/8-23/9

jungfru
Två härliga veckor avslutar din sommar. Nu handlar det om kärlek, sex, nöjen och spännande möten. Kanske också nya möjligheter – söker du nytt jobb eller ny bostad har du vind i seglen. Du gör en del fina affärer också. Kort sagt fungerar det mesta precis som du vill ha det.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 5
tur/pengar 5

Vågen 24/9-23/10

vag
Du unnar dig lite lugn och ro, en andhämtningspaus inför en troligen mycket intensiv höst. Så du trivs allra bäst om dessa sensommarveckor inte innehåller något alls. Möjligen kan du visa lite extra intresse för något andligt eller mystiskt, om något lämpligt tillfälle skulle dyka upp.

kärlek/sex
3
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Skorpionen 24/10-22/11

skorp
Allra mest handlar det om romantik just nu men du hinner med en del nöjen också. Du vill avsluta sommaren i stor stil, gärna med en resa eller något annat som ger fina minnen. Du är också väldigt utåtriktad och det är lätt för dig att knyta nya kontakter, om du skulle vilja det.

kärlek/sex
4
kul/nöjen 4
tur/pengar 4

Skytten 23/11-21/12

skytt
Två trassliga veckor väntar. Inget fungerar riktigt som du tänkt dig och du upplever ofta människorna som du skall samarbeta med som direkt motspänstiga. Du har dock viss nytta av att du är så flexibel, det hjälper lite när andra ändrar sig i sista stund. Många stressiga dagar.

kärlek/sex
2
kul/nöjen 1
tur/pengar 2

Stenbocken 22/12-20/1

sten
Du njuter i fulla drag av sommarens sista veckor. Du fyller dina dagar med nöjen, roliga möten, intressanta människor, romantik och mysiga stunder. Du fixar också till någonting som gör ditt boende trevligare, och du hjälper andra med goda råd och inspirerande förslag.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 5
tur/pengar 3

Vattumannen 21/1-18/2

vattu
Du har på sätt och vis hamnat mellan två olika faser. Sommarens nöjen är över men höstens allvar har inte riktigt börjat. Om du inte själv tar initiativet till någonting så blir dessa veckor förmodligen vardagliga, enformiga och helt enkelt händelselösa. Försök hitta något att satsa på.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Fiskarna 19/2-20/3

fisk
Sommarens sista veckor bjuder på många överraskningar. Vissa är trevliga, andra är det inte. Du får veta mer om vad andra känner för dig och även detta skänker både glädje och irritation. Om du gör en resa under den här perioden blir den också oväntat spännande, rik på upplevelser.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 4
tur/pengar 3

Väduren 21/3-20/4

vaduren
Du är väldigt målmedveten och fokuserad under den här perioden. Du är också mycket nöjd med det som du åstadkommer, men det höga tempot gör att du inte riktigt hinner med dina personliga relationer. Vänner, familj och kärleksliv får vänta medan du laddar inför hösten.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.