in

Veckorevyns horoskop

ditaliten
Veckorevyns horoskop

Nytändning på jobbet, en spännande resa, eller en het höstromans? Vad väntar dig? Stjärnorna har svaret…

Mer

18 september – 1 oktober

horoskopdragaredita3

av Hannah Vennberg illustration Maja Modén

Oxen 21/4-21/5

Just nu handlar det om arbete eller andra praktiska saker. Du åstadkommer enormt mycket och det är du nöjd med. Men du hinner inte riktigt med ditt eget känsloliv, det blir ont om romantik och inte direkt gott om nöjen heller. Kärleken gnistrar till efter 23/9, möjligen.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 3
tur/pengar 3

Tvillingarna 22/5-21/6

tvilling

Du har två härligt avkopplande, roliga höstveckor framför dig. Nu njuter du av allt det som sensommaren inte riktigt bjöd på i år. Tur i kärlek har du dessutom, oavsett om du vill pigga upp ett fast förhållande eller kastar dig in i något nytt. Det enda det blir ont om är tråkiga stunder.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 5
tur/pengar 5

Kräftan 22/6-22/7

kraftan

Just nu känner du dig ganska ambivalent. Du vill genomdriva förändringar men vet inte riktigt vilka, och när du skall diskutera saken med omgivningen tycker du inte om råden du får. Stor risk för gräl, i alla fall fram till att du har listat ut vad du egentligen vill ha. Trassliga veckor.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 1
tur/pengar 2

Lejonet 23/7-23/8

lejonet

Nu handlar det om nöjen, inte alls om livets allvar. Du vill att kärleken skall bestå av flirt och lek, du tycker om att träffa nya människor och om du alls kan så gör du en resa också. Du dras till äventyr, spänning och omväxling. Att det är höst hejdar dig inte alls. Tempot blir skyhögt.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 4
tur/pengar 4

Jungfrun 24/8-23/9

jungfru

Dessa höstveckor cirklar nästan helt runt praktiska ting, i synnerhet första veckan. Det handlar om jobb eller studier, bostad, ekonomi, dina fritidsintressen, tidsplanering. Under andra veckan får du lite mer tid och energi över och då får ditt kärleksliv en smula fart också.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 3
tur/pengar 3

Vågen 24/9-23/10

vag

Vind i seglen har du, nästan oavsett vad du satsar på. Du kan göra fina affärer, härliga fynd, satsa på dina egna smarta idéer eller bara njuta av fester och nöjen. Du har dessutom tur i kärlek. Det går att reda ut gamla bekymmer och är du singel finns det massor av möjligheter nu.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 5
tur/pengar 5

Skorpionen 24/10-22/11

skorp

För en gångs skull vill du ta det varligt. Du fokuserar på det vardagliga och praktiska. I alla andra sammanhang vill du att tempot skall vara lågt, du är eftertänksam och försiktig. Mot slutet av perioden har du funderat färdigt och då händer det spännande saker med ditt kärleksliv.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Skytten 23/11-21/12

skytt

Det knepiga blir att få tiden att räcka till. Nu passar det nämligen fint med storstadsliv, vimmel, nöjen, äventyr, sport, romantik och roliga möten. Du har två fulltecknade veckor framför dig och det är bara din enorma inre energi som räddar allt från att bli rent kaotiskt.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 4
tur/pengar 4

Stenbocken 22/12-20/1

sten

Du måste få göra på ditt sätt. Går någon i vägen för dig blir det tråkigt, kanske inte för dig men absolut för den som kom i vägen. Du har inget tålamod alls med slarv eller förseningar, något som påverkar dina relationer och kan sätta igång verkliga kriser. Just nu behöver du utrymme.

kärlek/sex 2
kul/nöjen 1
tur/pengar 2

Vattumannen 21/1-18/2

vattu

Två härliga höstveckor ligger framför dig nu. Du känner en enorm livslust och satsar friskt på kärlek, nöjen och egna intressen i en salig blandning. Det enda som inte känns så roligt är vardagsbestyren och kanske jobbet, på den fronten gör du helt enkelt så lite som möjligt.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 5
tur/pengar 4

Fiskarna 19/2-20/3

fisk

Första veckan händer egentligen inget alls, hösten bjuder på den ena vardagen efter den andra. Periodens andra vecka får lite mer fart och då handlar det mycket om kärlek. Någonting spännande dyker upp och får dig att känna att resten av hösten nog kommer att bli givande.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Väduren 21/3-20/4

vaduren

Du får inte en lugn dag. Det händer oväntade saker hela tiden, du får spännande förslag, springer på människor ur ditt förflutna, får nya idéer och förkastar gamla. Ditt privatliv dominerar scenen helt, så andra saker – som jobb eller studier – kan kännas bra trögt.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 4
tur/pengar 3