in

Veckorevyns horoskop

horoskopen linnea
Veckorevyns horoskop

Lata dagar i solen, en spännande resa eller heta partynätter? Vad väntar dig? Stjärnorna har svaret…

Mer

24 juli – 6 augusti

horoskopen linnea

av Hannah Vennberg illustration Maja Modén

Oxen 21/4-21/5

Du vill göra på ditt eget sätt och orkar inte anstränga dig för att stryka andra människor medhårs. Ett resultat av detta är att det blir ovanligt gott om konflikter. Visserligen gillar du inte bråk, men ibland kan det ändå vara riktigt skönt att stå på sig och precis så är det under dessa veckor.

Kärlek/Sex 1
Kul/Nöjen 2
Tur/Pengar

4

Tvillingarna 22/5-21/6

tvilling

Nöjen, dans, sång och härliga sommarnätter gör den här perioden till en synnerligen trevlig period av sommaren. Tur i kärlek har du dessutom, framför allt om du söker efter något nytt projekt. En liten sommarflirt kan lätt utvecklas till mer, om du nu vill så. Ett Lejon lockar extra mycket just nu.

Kärlek/Sex 4
Kul/Nöjen 4
Tur/Pengar 2

Kräftan 22/6-22/7

kraftan

Första veckan ägnar du åt nöjen, andra veckan åt att bara ta det lugnt. Ibland måste man sänka tempot och hämta andan lite och det är precis vad du behöver göra i början av augusti. Fysiskt har du visserligen gott om energi men din själ däremot behöver ta igen sig en liten smula.

Kärlek/Sex 3
Kul/Nöjen 5
Tur/Pengar

4

Lejonet 23/7-23/8

lejonet

Det händer saker hela tiden. Mest dramatiskt blir det på kärleksfronten, du har rejält med tur i kärlek nu och det märks. Finns det ingen speciell person i ditt liv sedan tidigare så dyker det upp riktigt lovande alternativ nu. Det handlar också om nöjen, vänskap och sommaräventyr.

Kärlek/Sex 5
Kul/Nöjen 4
Tur/Pengar 4

Jungfrun 24/8-23/9

Om du sportar har du två riktigt aktiva veckor framför dig. På alla andra fronter slår du däremot av på tempot. Du vill vara för dig själv en hel del, läsa eller pyssla, bara ta det lugnt och njuta av riktigt lata sommardagar. Dina vänner kommer med en del förslag men du är inte ett dugg intresserad.

Kärlek/Sex 3
Kul/Nöjen 4
Tur/Pengar

5

Vågen 24/9-23/10

vag

Nu närmar sig sensommaren och i år är detta en väldigt fin tid för dig. Du har tur i kärlek och det blir dessutom gott om härliga nöjen. Visserligen kanske ett bråk uppstår i början av denna period, men trasslet går snabbt att reda ut och sedan väntar den ena roliga händelsen efter den andra.

Kärlek/Sex 4
Kul/Nöjen 3
Tur/Pengar 3

Skorpionen 24/10-22/11

skorp

Ibland är du alldeles omedgörlig – som till exempel just nu! Du gör på ditt sätt, något utrymme för kompromisser finns helt enkelt inte. Därför blir det ganska gott om trassel med dina nära och kära, men i grund och botten är alltsammans ändå bra för ditt självförtroende. Du vinner nästan alltid.

Kärlek/Sex 1
Kul/Nöjen 2
Tur/Pengar

4

Skytten 23/11-21/12

skytt

Du har lite ont om energi men det hindrar inte att du satsar på två sommarveckor i högsta möjliga tempo. En resa skulle passa fint, särskilt mot slutet av juli. Du satsar också väldigt gärna på nöjen av olika slag, romantik i alla former och heta nätter tillsammans med din älskling.

Kärlek/Sex 5
Kul/Nöjen 4
Tur/Pengar 1

Stenbocken 22/12-20/1

sten

Just dessa två veckor händer det inte särskilt mycket.  Du trivs med att vara fysiskt aktiv, du vill gärna sporta, vara i natureneller kanske syssla med något hantverk. Men du lägger inte ner mycket på nöjen, äventyr eller kärleksliv just nu. Du vill ha lite ro, lite tid för stilla eftertanke.

Kärlek/Sex 3
Kul/Nöjen 3
Tur/Pengar

5

Vattumannen 21/1-18/2

vattu

Rörigt, dramatiskt och omöjligt att göra vettiga planer, så ser dessa två veckor ut för din del. Dina relationer förändras, vissa till det bättre, andra till det sämre. Hemligheter blir avslöjade. Oväntade erbjudanden och otippade förändringar. Spännande men också väldigt ansträngande.

Kärlek/Sex 4
Kul/Nöjen 3
Tur/Pengar 3

Fiskarna 19/2-20/3

fisk

Du behöver lite lugn och ro just nu. Första veckan ägnar du dig en del åt nöjen, träffar vänner och reser kanske också. Andra veckan sänker du däremot tempot på allvar. Ju mindre du behöver göra, desto bättre. Du är gärna på egen hand och njuter i stillhet av en god bok eller bra film.

Kärlek/Sex 3
Kul/Nöjen 4
Tur/Pengar

4

Väduren 21/3-20/4

vaduren

För kärleken ser det genomgående ljust ut. Speciellt om du vill få lite extra fart på sexlivet. Andra relationer kan däremot krångla lite, men det mesta går att reda ut innan augusti börjar. Det handlar mest om småsaker och missförstånd. En släkting kan dock bli rätt sur.

Kärlek/Sex 5
Kul/Nöjen 4
Tur/Pengar 3