in

Veckorevyns horoskop

horoskop
Veckorevyns horoskop

En spännande resa, glödhet romantik eller heta partynätter? Vad väntar dig? Stjärnorna har svaret…

Mer

26 juni – 9 juli

av Hannah Vennberg illustration Maja Modén

Oxen 21/4-21/5

Du känner dig lite trött, men det blir betydligt bättre i juli-månad. Innan dess gör du klokt i att inte stressa. Ta den tid du behöveroch låt inte andras förtslag styra din tid för mycket. Typiskt för dessa veckor är också att du har tur i kärlek – i synnerhet du som är riktigt sugen på en sommarflört.

kärlek/Sex 4
kul/nöjen 3
tur/pengar 3

Tvillingarna 22/5-21/6

tvilling

Två vilda veckor väntar. Det är nöjesliv och festkvällar, möten med spännande människor och gott om situationer där du får visa all din charm. Du har riktigt roligt och det ända det blir ont om är vila och sömntimmar. Mot slutet av den här perioden är du förmodligen ganska sliten.

kärlek/Sex 3
kul/nöjen 5
tur/penga 4

Kräftan 22/6-22/7

kraftan

Just nu handlar det mest om kärlek. Du har ett par passionerade veckor framför dig, kanske de mest glödheta veckorna under hela året. Njut och ta för dig, låt kärleken styra så får du ett par sommarveckor värda att komma ihåg. Söker du en ny kärlek kan det bli seriöst blixtsnabbt mellan er.

kärlek/Sex 5
kul/nöjen 3
tur/pengar 5

 

Lejonet 23/7-23/8

lejonet

Full fart ska det vara. Du vill resa, festa, träffa folk. Inga lugna stunder och inte heller mycket utrymme för romantik. Det ska gnistra och vara spännande. varenda vaken stund och det är ganska precis så de här veckorna blir. Kanske sänker du ditt tempo ett litet, litet snäpp i juli.

kärlek/Sex 3
kul/nöjen 4
tur/pengar 4

Jungfrun 24/8-23/9

Du avskyr att styras av andras planer och idér och därför blir det inte direkt konfliktfritt runt dig. Men så länge du känner att din vilja respekterasfår både du och omgivningentvå trevliga veckor. Det blir gott om riktigt mysiga kvällar och du har tur i kärlek, särskilt när juli har börjat.

kärlek/Sex 4
kul/nöjen 1
tur/penga

4

Vågen 24/9-23/10

vag

Kärlekstrassel gör att du inte riktigt får två helt perfektasommarveckor. Men roligt har du! Och vill du kan du lätt hitta  nya vänner under denna period. Du har lätt att komma överens med folk och du kan umgås med  vem som helst, även om du trivs allra bäst bland människor som delar dina intressen.

kärlek/Sex 1
kul/nöjen 5
tur/pengar 4

Skorpionen 24/10-22/11

skorp

Första veckan blir romantisk, men ganska stillsam. Och det är bara bra, för du är inte särskilt stresstålig utan behöver lugn och ro. Under andra veckan är du betydligt piggare, men särskilt sugen på nöjesliv är du inte. Kärlek och sex lockar betyydligt mer. Andra saker kan vänta.

kärlek/Sex 5
kul/nöjen 3
tur/pengar

4

Skytten 23/11-21/12

skytt

Du gör tusen saker samtidigt.  Du har  oerhört roligt och du träffar nya människor som kan komma att betyda mycket för dig längre fram. Du har otaliga idéer som du vill satsa på och du tvivlar inte på din egen förmåga ett ögonblick. Två ansträngande , hejdlöst underhållande veckor.

kärlek/Sex 3
kul/nöjen 4
tur/pengar 4

Stenbocken 22/12-20/1

sten

Du prioriterar just nu ditt kärleksliv, och även andra relationer som är väldigt viktiga för dig. Just nu har du ingen lust att satsa på ytligt umgänge utan det handlar om djupa samtal och om att komma närmare de som redan står dig nära. Du lär dig en hel om dina egna önskningar och behov på kuppen.

kärlek/Sex 4
kul/nöjen 3
tur/pengar

4

Vattumannen 21/1-18/2

vattu

Den här delen av sommaren handlar till största del om nöjesliv, shopping och äventyr. Du trivs när det är full fart och när det händer oväntade saker. Du är extremt utåtriktad och positiv både till andras idéer och  till dina egna uppslag. Dessutom har du en fenomenal förmåga att hitta fina fynd.

kärlek/Sex 3
kul/nöjen 5
tur/pengar 4

Fiskarna 19/2-20/3

fisk

Du trivs allra bäst tillsammans med dina nära och kära. I större sällskap blir du ofta utråkad och du kan inte heller riktigt vara dig själv bland människor som du inte känner väl. Två fina veckor  väntar för myskvällar, promenader  och små fester med  intim stämning.  Saker du ordnar  själv blir extra bra.

kärlek/Sex
5
kul/nöjen 2
tur/pengar

2

Väduren 21/3-20/4

vaduren

Om du fokuserar på nöjen och på att knyta nya kontakter får du två fina veckor. Du har en del kärleksproblem, men att försöka reda ut dem nu skapar förmodligen nya problem i stället för att reda ut de gamla. Ge dina känslor lite tid att vila och mogna, det lönar sig bättre på sikt.

kärlek/Sex 1
kul/nöjen 4
tur/pengar 4