in

Veckorevyns horoskop

n2ggot5mvdym593hg7gchsvo6bw3p24
Veckorevyns horoskop

Vad väntar dig i veckan – kärlek eller kaos? Stjärnorna ger svaret! Mer

av Hannah Vennberg illustration Maja Modén

Oxen 21/4-21/5

oxe astro

Romantiskt blir det, kanske rentav i överkant. Du följer ditt hjärtas röst i alla möjliga sammanhang och det kan stressa dina vänner, men det får verkligen fart på ditt kärleksliv. Gott om passion, rosa moln, härlig erotik och sköna upplevelser på alla fronter.

Kärlek & sex: 5
Kul & nöjen: 3
Tur & pengar: 1

Tvillingarna 22/5-21/6

tvilling

Nu är rätta tiden för nöjen. Fyll din tid med äventyr, fester, resor och roliga påhittav olika slag så skaffar du dig fart och inspiration som räcker hela sommaren. Unna dig att ha roligt! Har du tråkigt nu så sätter det en väldigt tråkig ton, så se nöjeslivet som en investering. 

Kärlek & sex: 3
Kul & nöjen: 5
Tur & pengar: 4

Kräftan 22/6-22/7

fcb9tklgwl1dv7kl9499urp640y6fzw

Om du letar efter en ny bostad har du medvind just nu, särskilt om du vågar titta efter udda möjligheter. Våga vara lite kreativ. I Övrigt handlar dessa veckor mest om romantik, det blir gott om mysiga kvällar. Stämningen är synnerligen viktig för dig.

Kärlek & sex: 4
Kul & nöjen: 3
Tur & pengar: 3

Lejonet 23/7-23/8

lejonet

Ditt kärleksliv krånglar och du löser detta genom att dränka dina sorger i nöjen. Inte en stillsam dag, inte en tråkig minut. Du träffar många nya människor och bland dem hittar du både nyttiga kontakter och framtida vänner. Allra bäst trivs du på resande fot.

Kärlek & sex: 2
Kul & nöjen: 4
Tur & pengar: 5

Jungfrun 24/8-23/9

jungfru

Du orkar inte riktigt med en del av dina vänner. Vissa släktingar tär också på dina nerver. Vill du få två fina veckor så ska du unna dig lite extra privatliv och undvik att vara alltför hjälpsam. Satsa i stället på romantiska kvällar och stillsamma stunder, det lönar sig.

Kärlek & sex: 4
Kul & nöjen: 5
Tur & pengar: 4

Vågen 24/9-23/10

vag

Äntligen orkar du ta tag i saker. Med din nya energi får du fart på dessa  majveckor. Det handlar om nöjen, äventyr och de fritidsintressen som du trivs bäst med. Du tycker också om att träffa nya människor. Ditt yrkesliv känns däremot inte inspirerande.

Kärlek & sex: 4
Kul & nöjen: 5
Tur & pengar: 4

Skorpionen 24/10-22/11

skorpion

Du känner dig en smula sliten och helst vill du sänka tempot. Dina vänner respekterar detta och förstår om du inte alltid har lust att hänga med. Själv fokuserar du snarare på kärlekslivet som är inne i en mycket turbulent fas. Underbart vissa dagar, hemskt andra.

Kärlek & sex: 3
Kul & nöjen: 3
Tur & pengar: 2

Skytten 23/11-21/12

skytt

Två dramatiska veckor väntar. Du ställs  ideligen inför snabba  beslut och hastiga val. Till exempel dyker det upp en möjlighet att resa som du inte alls hade räknat med. Som tur är trivs du ganska bra med att vara flexibel och impulsiv. Spännande och lite stressigt.

Kärlek & sex: 3
Kul & nöjen: 4
Tur & pengar: 5

Stenbocken 22/12-20/1

sten

Just nu regerar kärleken. Du låter allt annat vänta, det enda utom kärleken som lockar dig är kreativa sysslor av olika slag. Du mår helt enkelt bra när du skapar saker, till exempel texter eller bilder. Men mest handlar det som sagt om kärlek, romantik och närhet.

Kärlek & sex: 5
Kul & nöjen: 3
Tur & pengar: 3

Vattumannen 21/1-18/2

vattu

Du väljer att satsa på nöjen och kanske åker du på en resa just nu. Du ägnar också mycket tid med dina vänner. Vardagens bekymmer får vänta och du lägger ner så lite energi som möjligt på jobb/studier. Fina veckor, men risken för kärlekstrassel är stor.

Kärlek & sex: 2
Kul & nöjen: 5
Tur & pengar: 2

Fiskarna 19/2-20/3

fisk

Just nu lockar inte nöjeslivet utan du föredrar små sällskap. Du går hellre ut med dina nära vänner på en mysig restaurang med skön stämning än kliver upp på ett pulserande dansgolv. Du satsar också mycket på kärleken, särskilt om du har något nytt på gång.

Kärlek & sex: 4
Kul & nöjen: 1
Tur & pengar: 3

Väduren 21/3-20/4

vaduren

Nu passar det perfekt med resor och andra aktiviteter som bjuder på utmaningar och fart. Du har gott om energi och den tillbringar du helst på roliga saker. Två veckor av ständigt festande skulle också passa dig ganska bra. Du står inte ut med tråkigt vardagslunk.

Kärlek & sex: 3
Kul & nöjen: 4
Tur & pengar: 5