in

Veckorevyns horoskop

ditaliten
Veckorevyns horoskop

Nytändning på jobbet, en spännande resa, eller en het höstromans? Vad väntar dig? Stjärnorna har svaret…

Mer

4 september – 17 september

horoskopdragaredita3

av Hannah Vennberg illustration Maja Modén

Oxen 21/4-21/5

Två stillsamma och produktiva höstveckor väntar. Du fokuserar på jobb eller studier, på framtidsplaner och praktiska förändringar. Ingenting oväntat händer utan vardagarna avlöser varandra och du kan genomföra dina olika planer i lugn och ro. Möjligen en smula långtråkigt.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Tvillingarna 22/5-21/6

tvilling

Du brukar inte trivas med livet i början av september, men just i år kryllar det av roliga händelser som förbättrar ditt humör. Du har tur i kärlek, dina vänner kommer hela tiden med fina förslag och du sjuder av energi. Inga trista dagar här inte. Högt tempo och många skratt.

kärlek/sex
4
kul/nöjen 5
tur/pengar 5

Kräftan 22/6-22/7

kraftan

Det bästa med just den här delen av hösten är att den går över. Visserligen får du mycket gjort, men inte utan konflikter och krångel. Du har ingen tur med det praktiska heller utan förseningar och trassel hör till vardagen. Trist, men detta är inget som du inte hanterar.

kärlek/sex 1
kul/nöjen 2
tur/pengar 2

Lejonet 23/7-23/8

lejonet

Det är visserligen höst men du satsar inte alls på livets allvar utan bara på nöjen, kärlek och sex. Medvind har du dessutom så nästan allt du gör blir riktigt lyckat, du är duktig på att övertyga andra och du snubblar ideligen över smarta affärer och annat som är bra för dig.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 4
tur/pengar 4

Jungfrun 24/8-23/9

jungfru

Fokus ligger på jobb eller studier. Du är synnerligen praktisk och effektiv just nu. Du har också turen på din sida om du söker efter en konkret förändring som till exempel ett nytt jobb eller en ny bostad. Din förmåga att analysera och organisera ger dig väldigt många fördelar.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 3
tur/pengar 5

Vågen 24/9-23/10

vag

Två fenomenala höstveckor väntar. Allt händer samtidigt och lyckligtvis är du tillräckligt energisk och flexibel för att orka med alla överraskningar och det höga tempot. Det handlar om kärlek, vänskap, nya möten, nya möjligheter, fina affärer och kanske en lång resa också.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 5
tur/pengar 4

Skorpionen 24/10-22/11

skorp

Du tar det lugnt och lyssnar till ditt inre. Nu handlar det inte om glitter och nöjesliv utan om drömmar och funderingar. Du delar gärna med dig men bara till människor som du verkligen litar på, övriga har du ingen lust alls att ens träffa just nu. Stillsamma, innehållsrika veckor.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Skytten 23/11-21/12

skytt

Hösten bjuder på ljuvlig romantik och på massor av fina möjligheter. Du kan göra riktigt lyckade affärer eller fynda i stor stil när du shoppar. Särskilt mycket tur har du som gillar det allra hetaste modet. Det här är också fina veckor för en resa, helst till en pulserande metropol.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 4
tur/pengar 4

Stenbocken 22/12-20/1

sten

Just nu vill saker inte riktigt gå som du tänkt dig. Människorna runt dig ät motvals och krångliga, och minsta småsak kan leda till både gräl och bekymmer. Inte särskilt roligt men på sitt sätt lärorikt, och majoriteten av dina problem kommer att lösa sig inom en ganska kort tid.

kärlek/sex 2
kul/nöjen 1
tur/pengar 3

Vattumannen 21/1-18/2

vattu

Du trivs med omväxling, miljöombyte och utmaningar. Helst reser du, men om du inte kan komma iväg så gäller det att krydda tillvaron på hemmaplan med spännande saker. Vardagsliv tråkar ut dig på nolltid. Det är bara i kärleksfrågor som du faktiskt eftersträvar stabilitet just nu.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 4
tur/pengar 4

Fiskarna 19/2-20/3

fisk

Hösten för med sig vardag, långsiktiga planer och försiktiga beslut. Just nu händer det inte särskilt mycket och själv satsar du troligen mest på din karriär eller något annat världsligt. Känslostormar, passion och dramatik passar bättre en annan gång. Lågt tempo, många tankar.

kärlek/sex
3
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Väduren 21/3-20/4

vaduren

Nu gäller det att du planerar väl men ändå kan vara flexibel. Det finns annars en risk att allt blir en enda röra, för nu går det undan och överraskningarna haglar. Till exempel kan du drabbas av passion eller lockas av en äventyrlig resa. Vardagen blir riktigt svår att hinna med.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 4
tur/pengar 2