in

Veckans horoskop 9 – 15 november

november veckans horoskop
Bildkälla: Matt Seymour / Unsplash

Under veckan kommer en del av er ställas inför svåra val. För några väntar ett stort äventyr och för andra går en dröm i uppfyllelse. Veckans horoskop är här! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Lär dig att räkna till tio.
 • Oxen: Du kan tyvärr inte bestämma över andra.
 • Tvillingarna: Nu ändrar du din åsikt i en fråga.
 • Kräftan: Du står inför en stor förändring.
 • Lejonet: Undvik konflikter till varje pris.
 • Jungfrun: Bara för att man har starka känslor behöver man faktiskt inte skrika.
 • Vågen: Ta hjälp av dina vänner för att fatta rätt beslut.
 • Skorpionen: En stor dröm går i uppfyllelse.
 • Skytten: Tillåt dig själv att chilla lite.
 • Stenbocken: Bortom horisonten väntar ett stort äventyr.
 • Vattumannen: Nu ställs du inför ett svårt val.
 • Fiskarna: Ett skepp kommer lastat med ny energi!

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, för sista gången: lär dig att räkna till tio! Vi vet att det känns störigt när du tvingas kompromissa men nu måste du försöka kontrollera ditt hektiska temperament. I övrigt ser det ut som att du under veckan kommer lägga en bra grund för vad som komma skall. Det kanske låter tråkigt, men nu är det dags för dig att få lite ordning och reda i ditt liv. Det kommer nämligen ge en stor utdelning längre fram i tiden.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, du kan inte bestämma över andra. Alla måste få fatta sina egna beslut, och ibland finns det faktiskt ingenting du kan göra för att påverka det. Fokusera på dig själv istället! Den här veckan är en perfekt tid för dig att lära dig något nytt. Köp en faktabok eller laga ett nytt recept! I stjärnorna ser vi också en vecka med mycket fix i hemmet för din del, kanske är det dags att möblera om?


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, i stjärnorna spår vi en ljus vecka för dig. Dina önskningar kommer gå i uppfyllelse och allt du behöver göra är att hänga med. Det finns också en möjlighet att du någon gång under veckan får ta del av avgörande information som får dig att helt ändra åsikt i en specifik fråga. I helgen ska du passa på att gå ut i naturen, vi lovar dig att det kommer vara värt det!


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, tiden är inne. Nu står du inför en stor och viktig förändring, och det finns ingenting du kan göra för att hindra den från att ske. Du måste försöka hålla dig lugn och lita på att dina vänner kommer att finnas där för dig. Vi rekommenderar verkligen att du håller onsdagen fri i kalendern och undviker att planera in något viktigt just den här dagen.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, vi siar att den här veckan främst kommer handla om jobb och karriär för dig. Vårt tips är att hålla dina idéer för dig själv, och se även upp för att ta på dig alldeles för mycket ansvar. I helgen måste du till varje pris undvika konflikter. Vi vet att det kan vara svårt för dig ibland men vi ber dig verkligen att försöka. Asså verkligen.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, ingenting blir bättre av att du stänger in dig. Eller alltså, du kan göra det rent fysiskt men sluta inte kommunicera med dina vänner. Under veckan bör du försöka bortse från rationellt tänkande och istället följa din magkänsla. Tänk dock på att bara för att man har starka känslor behöver man faktiskt inte skrika.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, här kommer ett skepp lastat med en välbehövlig vilopaus. I stjärnorna siar vi en vecka med mycket harmoni och lugn, och nu ska du passa på att ägna dig åt sådant som du älskar. På måndag eller tisdag kommer du ställas inför ett viktigt val. Ta hjälp av dina vänner och lyssna på deras råd för att fatta rätt beslut.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, för dig väntar en extremt positiv vecka. Nu får du mycket gjort och kanske går till och med en stor dröm i uppfyllelse. Om du har några konflikter som behöver lösas ska du passa på att ta tag i dem nu. Veckan ser nämligen ut att bli smärtfri. De kommande dagarna blir om möjligt ännu bättre om du lyckas öppna upp dig för någon i din närhet.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, visst känns det som att allt står still just nu? Som att ingenting händer och att du stått och stampat på samma plats i en evighet? Men nu måste du ha lite mer tålamod. Ta ett steg tillbaka och försök se saker ur ett nytt perspektiv. Lägg en stabil grund för framtiden och helt ärligt, tillåt dig själv att chilla lite. Allt behöver väl inte gå så snabbt hela tiden?


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, the best is yet to come. Vi vet att du känner dig väldigt nostalgisk just nu och tycker att allting var bättre förr, men vi lovar dig att du har det bästa framför dig. Du måste bara försöka lägga din osäkerhet åt sidan, vara modig och fortsätta sträva mot ditt mål. Bortom horisonten väntar nämligen ett stort äventyr.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, nu är det dags att bruka allvar. Under veckan ställs du nämligen inför ett svårt val och det är viktigt att du tar rätt beslut. Det enda tips vi kan ge dig är att prata med dina vänner, och onsdagen ser ut att bli en extra bra dag för samtal. Personer i din närhet kommer finnas där för dig om du vågar öppna upp dig. En tripp till naturen i helgen är inte heller helt fel för ditt välmående.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, förra veckan var rätt tuff. Stora insikter och ny kunskap har gjort dig trött, därför glädjer det oss att meddela att den här veckan kommer med massor av ny energi! Stjärnorna skvallrar om en vecka där du plötsligt tar tag i allt du skjutit upp och saker och ting börjar äntligen falla på plats. Du har i vanliga fall en tendens att vela fram och tillbaka, men nu känns det lättare att ta beslut. Passa på!