in

Veckans horoskop: 9 – 15 mars

Veckans horoskop 9 – 15 mars
Foto: Ava Sol / Unsplash

Under veckan ska någon våga vägra doftljus. En annan behöver vara lite mer accepterande gentemot en partner och en tredje måste försöka strunta i andras åsikter. Nyfiken på vilka planer himlavalvet har för dig under de kommande sju dagarna? Läs veckans horoskop! Mer

 • Väduren: Allt känns lite extra tråkigt.
 • Oxen: Att vara ansvarsfull har inte varit en prio på senaste, men nu måste du reflektera lite över ditt beteende.
 • Tvillingarna: Försök att inte tänka så mycket på vad andra tycker.
 • Kräftan: Våga stå för vad du tycker!
 • Lejonet: Våga vägra doftljus.
 • Jungfrun: Hen är bara inte så intresserad av dig!
 • Vågen: Sluta stå och babbla i fikarummet, koncentrera dig.
 • Skorpionen: Prioritera dina vänner.
 • Skytten: Du förvandlas till en idéspruta!
 • Stenbocken: Vardagslyx behöver inte alltid kosta skjortan.
 • Vattumannen: Tänk ett varv extra innan du delar med dig av din kritik.
 • Fiskarna: Svartsjuka klär dig dåligt.
väduren stjärntecken

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

Kära vädur, på senaste tiden har vardagen känts ordinär och trist, och det får dig att sukta efter förändring. Början av veckan kan ge dig en skjuts i rätt riktning, och det kommer dessutom bli enklare att se saker objektivt. Om du haft det lite småtjafsigt med vänner på senaste blir kommunikationen mjukare under veckan, så omringa dig av några nära för att pigga upp senvinterns mörker.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, det är okej att ha en period av ansvarslöshet, utekvällar och flyktiga relationer. Men när perioden övergår till ett generellt beteende kan det vara dags för lite reflektion. Går du ut för att det är kul eller för att slippa tänka på annat? Ligger du med någon för att du gillar hen eller för att du försöker komma över ett ex? Det här är frågor du bör ställa dig under veckan.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, veckan ser strålande ut! Nu är det en bättre tid än någonsin för dig att ta för dig i karriären, så passa på att få ut ditt budskap och dela med dig av dina idéer. Det här är en period då du är lite extra känslig för andras åsikter och kritiska kommentarer, men du måste våga vara dig själv och bry dig mindre om social status. Veckan kan även bli romantisk, och onsdag ser perfekt ut för en dejt.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, veckan kan trigga känsliga punkter. Det har varit svårt för dig att vara ärlig mot dig själv kring vad du tycker. Kanske är det extra svårt för dig att uttrycka dina åsikter? Du måste lära dig att stå upp för vad du tycker även om det känns läskigt. Kanske står ett bråk om politik på agendan, och tänk då på att inte offra din värdighet till förmån för den goda stämningen.


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, under veckan behöver du reflektera lite över hur du spenderar dina pengar. Finns det någon utgift du kan spara in på? Behöver du verkligen köpa lunch ute varje dag istället för att ta med dig matlådor? Som tur är får du tillbaka en gnutta sunt förnuft nu, vilket hindrar dig från impulsköp. Början av veckan kan dock bli lite tuff, och då tenderar du att vända dig till materiell lycka. Stå emot suget att köpa doftljus!


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, under veckan förvandlas allt till en känslofylld, och snudd på hysterisk, röra. Du kanske inte får den uppmärksamhet du suktar efter just nu, vilket gör dig galen. Förvänta dig en härlig dos överdramatik, och försök behåll lugnet även om du är nära på att tappa det. Nu behöver du fokusera på att uppfylla dina egna behov, snarare än att lägga all din kraft och energi på någon som inte förtjänar den.


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, veckan kommer med en påminnelse om att vila. Nu är det viktigt att du sparar på batterierna, så att du kan fokusera på din karriär. Det kan bli lite svårt för dig att fokusera när du hänger för mycket med dina kollegor, och under veckan behöver du fundera på hur du ska göra för att maximera din koncentration. Det kan även bli slutet på en kort liten affär eller crush du haft, eller också löser ni ett tidigare relationsproblem.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, under veckan välkomnar du förändring. Den kan komma i det lilla eller det stora, så har du planerat ett mer vågat klipp är det en fin tid för det. Du kan ha lagt en del tid på dejter och kärlek på sistone, och även om det kan vara kul att berätta om får du inte glömma bort att fråga dina vänner om hur det går för dem. Prioritera dina vänner, även om du har ett växande romantiskt intresse för någon annan.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, veckan kan bli förvirrande rent karriärsmässigt. Du får lite extra uppmärksamhet, och även om det känns kul kan det bli svårt att hantera. Du kanske får en funderare över vad du vill göra med livet, och även om den frågan inte måste besvaras nu är den värd att tänka över. Nu förvandlas du till en idéspruta, och det blir lättare att konkret formulera tankar och visioner. Utnyttja detta till din fördel genom att försöka tänka på vad du vill åstadkomma under året, och dela med dig av vad du tänker.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, det här blir en riktig hälso-vecka. Nu mer än någonsin känner du dig inspirerad att uppdatera dina rutiner – ett medlemsskap på ett yogacenter är bara några tryck bort! Unna dig själv en lyxig hemlagad middag, då selfcare denna vecka ska kombineras med ett lite mer ekonomiskt tankesätt. Det blir även viktigt för dig att ha ett högre syfte med vad du lägger din tid på, du vill gärna lära dig något snarare än att slösa energi på halvtorra sociala event.


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, under veckan kommer ekonomiska frågor på tal. Kanske är du skyldig någon pengar, och behöver betala tillbaka? Se efter så du inte glömt att betala någon faktura, och ge eventuella lån lite extra uppmärksamhet. Veckan ser även ut att bli utmattande, så att ta lite tid till vila kommer vara välbehövligt. Tänk ett steg extra innan du kritiserar någon, även om dina skeptiska sidor ibland kan vara positiva.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, svartsjuka klär dig inte. Nu måste du fokusera på att vara tillåtande och mjuk i ditt sätt att kommunicera, annars kan det uppstå missförstånd mellan dig och en partner. Kärleken är läskig, och speciellt läskigt är det att anförtro någon sina känslor. Våga vara sann mot dig själv och din omgivning, men praktisera acceptans och håll tillbaka med det kritiska.