in

Veckans horoskop: 9 – 15 maj

andre hunter lKngErxHL5s unsplash
Foto: Andre Hunter / Unsplash

Veckans horoskop är här med allt du behöver veta om de kommande dagarna. Glöm inte att läsa både soltecken och ascendent! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Sakta i backarna!
 • Oxen: Du är inte dina prestationer.
 • Tvillingarna: Köp en analog kalender omedelbums.
 • Kräftan: Du känner dig ansvarsfull.
 • Lejonet: Det är dags för en förändring.
 • Jungfrun: Du har checkat ut!
 • Vågen: Släpp kontrollen.
 • Skorpionen: Det finns andra sätt att se på saken.
 • Skytten: Läs mellan raderna.
 • Stenbocken: Du behöver hitta en balans.
 • Vattumannen: Det är okej att inte vara en supermänniska.
 • Fiskarna: Du känner dig sentimental.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, veckan är bara början på något större! Nu inleds en inspirerande tid i ditt liv. Det här är en tid för att drömma stort, för nya visioner och nya perspektiv. Det kan dock vara bra att ta det lite lugnt nu, veckan kan nämligen trassla till saker och ting. Istället för att raketlansera din nya personlighet och de tusen projekt du drömmer om, kan det vara bra att ge tid åt planering först. Tänk först och gör sen.

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, veckan kan komma med en besvikelse. Du identifierar dig starkt med dina prestationer och målsättningar nu, vilket leder till att bakslag på karriärfronten tar extra hårt på dig. Det är okej att saker går lite snett ibland, det är inte så illa som du tror. Nu kan det kännas som att något är på liv eller död, men du kommer upptäcka att en mindre allvarlig inställning till saken gör dig gott.

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, nu börjar det. Under veckan startar en av de perioder under året då du bara inte får till det. Det blir matlådor som glöms hemma, missade telefonsamtal i mängder och tvivelaktig beslut som fattas. Det enda du kan göra nu är att förbereda dig. Backa upp allt du äger på en hårddisk, införskaffa en analog kalender och dubbelkolla skräpposten.

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, nu lossnar det! Veckan kommer lastad med syfte och riktning. Vad kan det betyda? Att du äntligen förstår vad som behöver göras! Du är på ett riktigt ansvarsfullt humör nu, och vill gärna ha ett högre syfte med allt du gör. Veckan välsignar dig med inspirationen du behöver för att ta dig vidare. Det här är en perfekt tid för planering av framtida moves.

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, nu är det upp till bevis. Du har länge längtat efter en förändring på relationsfronten, och den här veckan ger dig modet att ta första steget. Det kan kännas som att lite väl mycket ansvar ligger i dina händer nu, men du behöver stå upp för vad du vill.

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, nu blev det plötsligt sommarlov! Mentalt i alla fall. Du har checkat ut, orkar knappast hålla koll på detaljer och vill helst bara glida genom tillvaron utan att behöva bekymra dig över småsaker. Det är inte en omöjlig målbild, men du behöver fortfarande hålla ett öga på det viktigaste. Gör en lista över vad du behöver få gjort innan sommaren, och checka av den i lugn takt.

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, ta det piano. Veckan kommer med en riktigt spännande energi, du piggnar till och blir riktigt äventyrslysten. Det här är en tid då du ska ta allt som de kommer, utan att försöka kontrollera saker och ting in i minsta detalj. Njut av att släppa loss lite! Det kan kännas läskigt men du kommer in i det.

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, du behöver gå vidare. Under veckan utmanas dina värderingar och principer. Någon i din närhet har helt andra sätt att se på saker och ting, vilket kan störa dig lite. Nu behöver ni försöka förstå varifrån den andra kommer, och du behöver kanske släppa tanken på att göra saker på de sätt du ”alltid gjort”. Testa något nytt!

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, håll tungan rätt i mun. Under veckan behöver du komma ihåg att lyssna. Du är på pladdrigt humör, men riskerar att överdriva och lova mer än du kan hålla. Fokusera istället på att förstå vad människor nära dig menar, det kan finnas viktiga budskap mellan raderna.

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, är det värt det? Din livsstil alltså. Under veckan blir det uppenbart att du rört dig åt ett lite väl extremt håll. Du har sådana tendenser – ska det festas en kväll ska det sen tränas varje dag en hel vecka. Du behöver hitta en balans mellan återhållsamhet och nöje, ditt nuvarande förhållningssätt är nämligen inte hållbart.

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, du behöver vara snäll mot dig själv. Under veckan kämpar du för att hålla uppe en hård fasad mot omvärlden. Du vill inte att andra ska se dig som mjuk nu, och tänker kanske att du behöver vara sträng mot dig själv för att lyckas med det. Det är bra att du är disciplinerad, men pressen du sätter på dig själv är inte hälsosam. Det är okej att vara sårbar, ingen förväntar sig att du ska vara någon supermänniska.

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, du har en förvirrande vecka framför dig. Du svävar ständigt iväg i drömmar om det förgångna, gamla minnen och sentimentala känslor kring det som har varit. Det kan handla om allt från barndom till tidigare relationer, att leva i nuet känns i varje fall inte särskilt aktuellt. Utnyttja det här till din fördel, det kan bli en bra tid för din kreativitet! Skriv en dikt om saken.

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.