in

Veckans horoskop: 9 – 15 januari

erick zajac jucpqqAVjRA unsplash
Foto: Erick Zajac / Unsplash

Nyfiken på vad som väntar dig de kommande dagarna? Veckans horoskop är här! Mer

Veckans horoskop i korthet:

 • Väduren: Du känner dig väldigt social.
 • Oxen: Det byggs upp en irritation inom dig.
 • Tvillingarna: Ditt sociala liv har aldrig varit så trevligt som nu.
 • Kräftan: Någon behöver din vägledning.
 • Lejonet: Låt inte din rastlöshet leda till bråk.
 • Jungfrun: Lägg upp en plan för året.
 • Vågen: Be en kompis att vara din wingman!
 • Skorpionen: En situation påminner om något du varit med om förut.
 • Skytten: Du får chansen att vara lite mer sårbar.
 • Stenbocken: Perfektionisten inom dig lever och frodas!
 • Vattumannen: Man kan faktiskt njuta av livet.
 • Fiskarna: Du har svårt att förstå dina känslor.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Tips! Läs horoskopet för både ditt soltecken och din ascendent.

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, veckan går i vänskapens tecken! Nu känner du dig mer social än någonsin och tillvaron känns lättsam. Människor tenderar att vända sig till dig för råd, men du är ödmjuk inför att guida andra. Helst vill du att någon annan tar rodret nu! Framförallt kommer du bra överens med människor du jobbar ihop med – det här kan bli en bra tid för dig att dra ihop ett häng med kollegor!


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, under veckan får något dig att känna dig trängd eller inlåst. Det byggs upp en irritation inom dig och du upplever ett starkt behov av att göra något drastiskt för att slå dig fri. Det här kan även innebära att du får möjligheten att göra upp med något som inte har känts helt bra.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, du har en supertrevlig vecka framför dig! Du får stå i uppmärksamhetens centrum en hel del och har många bollar i luften samtidigt, vilket du hanterar utmärkt. Människor dras lite extra till dig och ditt sociala liv har aldrig känts enklare att navigera! Vilket mys.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, du behöver våga lite! Nu ska du ta kommando, guida och dela med dig av dina råd. Även om du själv dras till ledartyper just nu, betyder inte det att du inte ska vara med och bestämma. Din intuition är på topp och du kan lita på att din magkänsla har rätt.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, nu behöver du ta det lilla lugna. Under veckan är du på ett väldigt speciellt humör, och ser ut att ta till oväntade metoder bara för att få något att hända. Det här kan drabba dina relationer, så tänk en gång till innan du tar ut din irritation på din partner.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, nu börjar det hända saker! Veckan kommer med en bra känsla inför framtiden, nu börjar du fatta vad du faktiskt vill. Det här kan vara ett bra tillfälle för dig att planera ditt kommande år. Hur ska du lägga upp våren för att få en så bra höst som möjligt? Vad vill du åstadkomma?


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, känn en doft av kärleken. Eller en pust åtminstone! Veckan blir romantisk och det här kan vara ett bra tillfälle för dig att överraska en partner med en spontan dejt, eller varför inte gå ihop med några singelkompisar för en raggig kväll på stan? Be en kompis att vara din wingman!


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, under veckan får du besök av ditt förflutna. En situation påminner dig om något du varit med om tidigare, och du kan dra nytta av det! Det kan handla om att du blir påmind om att du vuxit som person och att du hanterar något på ett bättre sätt nu. Under veckan finns det även en risk att det blir lite skakigt på relationsfronten, försök att inte ta några drastiska beslut.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, ut med språket! Under veckan blir det enklare för dig att formulera dina känslor, framförallt i relation till någon nära dig. Kanske har du velat reda ut något som skavt lite – nu får du chansen! Det behöver inte röra ett bråk, utan det kan också handla om att du känner dig lite extra sårbar just nu.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, stabilitet är inte allt. Men visst är det viktigt! Och nu måste saker kännas riktigt stabila innan du är nöjd. Det kan handla om att spendera timmar på att planera en fest, att bygga om samma hylla fyrtio gånger eller lämna in ett plagg hos skräddaren. Det är till din fördel att du är noggrann nu, men du kan väl släppa lite på detaljerna?


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, livet är ditt ostron! Nu handlar det om att njuta fullt ut. Veckan ser ut att bjuda på en upplevelse. Det kan innebära att du ser en film som berör, upptäcker ny musik eller utmanar dina smaklökar. Oavsett vad så väcker det något inom dig. Det här blir en påminnelse om att saker och ting kan vara roliga ibland, och att du behöver prioritera passion och njutning.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, vakta din tunga väl. Under veckan finns det en risk att du säger något du får ångra. Det handlar om att du har svårt att reda i dina känslor, och att det får dig att ta impulsiva beslut. Om konflikt uppstår behöver du reflektera över vad det verkligen handlar om, och se till att förmedla det. Det finns nämligen en risk att du blir sur över något, fast det egentligen är något annat som skaver.