in

Veckans horoskop: 9 – 15 december

veckans horoskop december

December drar fram i rask takt, och under veckan finns stor chans att någon blir utbjuden på en skridskodejt. Någon annan vill dra täcket över huvudet medan en tredje måste sluta hänga med folk enbart för den goda stämnningens skull. Nyfiken på vad veckan har att erbjuda ditt stjärntecken? Veckans horoskop är här! Mer

Veckans horoskop i korthet:

 • Väduren: Låt inte jobbet ta över!
 • Oxen: Drömpartnern och ett par nya stövlar? På samma vecka?
 • Tvillingarna: Är du kär? Säg det!
 • Kräftan: Det blir du och Bridget.
 • Lejonet: Ge och ta, ge och ta.
 • Jungfrun: Ta dina chanser, men ta för guds skull inget för givet.
 • Vågen: Du omringas av drama.
 • Skorpionen: Ärlighet varar längst.
 • Skytten: Under veckan bör det bli mindre ”jag jag jag” och mer hänsyn.
 • Stenbocken: Tyvärr! Ingen är perfekt förutom du.
 • Vattuman: Veckan är perfekt för en het dejt.
 • Fiskarna: Ett kaotiskt men mysigt julbak är bara lite planering och några sms bort.

Läs hela veckans horoskop nedan!

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Kära vädur, det kan ha varit lite stressigt den senaste tiden. De senaste veckorna har mest handlat om jobb, jobb och ännu mer jobb. Och det kan leda till att du börjar slarva lite. Du kanske glömmer att skicka det där mailet, osa till någons glöggfika och så kommer du sent till en middag. Ta en time-out! Och låt inte fokuset på ditt jobb eller din utbildning stå i vägen för att du kommer ut och träffar folk. Försök klämma in lite saker som bara känns kul också, utan att nödvändigtvis vara produktiva. Och om det känns kul att sitta hemma och uggla utan att vara social, ja, då kanske det behövs det med.

Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, vem har sagt att emotionell trygghet inte är den enda sanna glädjen? Inte är det du i alla fall. Under veckan är du med stor sannolikhet lite extra skör, och då finner du kanske tröst i ett par skor du bara ”måste ha” även om din budget inte skulle hålla med. Vi hittar dig bland ”alldeles underbara material” i någon galleria, för vem mår inte toppen av att klämma lite på kuddar? Och det kanske är där du träffar en soulmate? För under veckan ska du förvänta dig det oväntade, och romantik är definitivt inte uteslutet.

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, veckan kan komma med oväntade besked kring någon av dina nära relationer. Som den frihetsälskare vi alla vet att du är, är det ofta viktigt för dig att sätta gränser för hur nära människor egentligen får komma. Vilket kan vara skönt för dig, även om det just nu egentligen inte är vad du behöver. Våga släppa in någon! Veckan är perfekt för att säga vad du känner, inte bara tycker. Och speciellt om du går runt och bär på outtalade känslor för någon, för nu är chansen faktiskt att hen känner något extra för dig med.

stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, din drömvecka är här. Du kommer absolut inte vara på humöret, om vi säger så. Någon vill nå dig och hänga, din partner är extra irriterande och jobbet har aldrig känts mindre inspirerande. Du är helt enkelt utmattad. Och det är där den drömmiga delen kommer in – nu är det nämligen (till stor del tack vare vädret) helt okej för dig att skita i måsten och spärra in dig. Sjukanmäla sig från jobbet för att streckkolla alla Bridget Jones-filmer i badkaret? Jajamensan.

lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, nu måste du ryta ifrån. Å ena sidan kommer veckan som en kopp varm choklad en kall vinterdag för dina vänskapsrelationer, de blir lite extra fina. Du känner dig närmare många människor i ditt liv än på länge, vilket är fint. Men! Sen får du faktiskt fråga dig till vilket pris er relation ska byggas. För risken är att du just nu tar på dig lite extra mycket ansvar och faktiskt gör dragjobbet som ingen annan orkar med. Kraven är inte få, men är man en hopplös uppmärksamhetskåt galning som gör allt för bekräftelse så är man. Men se bara till att du faktiskt får tillbaka också.

junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, nu är stressmagen igång igen. Att du skulle vara någon som lever och frodas i karriärsammanhang där du får spela duktig flicka och skina är inget nytt, och veckan kommer med såna möjligheter. Men vad du behöver nu är att verkligen vara noga med att balansera jobb och familj. Kanske finns det ett barn eller en förälder som kräver lite extra uppmärksamhet just nu, och risken är att det uppstår en konflikt när du prioriterar jobb för familj eller vice versa.

stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, det blir inte en ostormig vecka direkt. Du är, som vanligt, lite skör. Och det får gärna gå ut över alla. Under veckan blir du otroligt kärlekskrank och klängig, och en singelvåg kommer med största möjlighet ligga hemma och gråta till Love Actually. En våg i förhållande kommer göra allt för att gå sin partner på nerverna och sedan brista ut i gråt när hen inte fattar varför inget står rätt till. Håll huvudet högt och försök vara den större personen i allt drama som veckan kan erbjuda.

skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, du har en smådeppig vecka framför dig. Just nu är du ovanligt lynnig, och föga förvånande vägrar du förklara för folk vad som är fel. Och visst, det kan vara lite tufft nu. Det kan bli en del känslor under veckan, och någon ångestladdad situation som bubblar upp igen. Men försök kom ihåg att ha kommunikationen med dig, vara bara lite ärlig så ska du se att saker och ting löser sig.

stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, man kan inte alltid få som man vill. Under veckan är det viktigt att du inte bara lyssnar på andra människor, utan även reflekterar över vad det är de faktiskt försöker säga till dig. Även om du gärna ser dig själv som öppensinnad kan du ibland sväva iväg med din egna vilja lite väl mycket, utan hänsyn till hur det påverkar andra personer. Tänk lite på hur beslut du tar faktiskt kan påverka människorna runt dig, även om det för stunden kan kännas som att det är främst dig det rör.

stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, nu är du lite extra frustrerad. Under veckan blir du lite extra irriterad på allt som inte funkar som det ska. Det kan röra allt från en kollega som kommer fem minuter sent till ett möte, till en mikrovågsugn som går sönder eller en kompis som deppar. ”Håll ihop det!” frustar du sammanbitet, förundrad över att alla inte kan upprätthålla en lika stark fasad som du själv. Och den där fasaden gumman, den lättar vi lite på nu va. För det finns även en viss chans att du missar en potentiell relation i rädsla av att visa dig sårbar och needy.

vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, veckan kan faktiskt komma med en dos romantik. Du är mer benägen att gå ut och söka lite efter sammanhang där du mycket väl skulle kunna träffa någon intressant, och du känner ett ovanligt starkt sug efter romantik och kärlek under veckan. Kul! I övrigt kan det vara värt att tänka över ifall du ibland kanske går med på saker lite väl ofta enbart för den goda stämningens skull. Visst, ibland måste vi hänga med någon även om vi inte har lust. Men har du verkligen kul med den där kompisen du bävar inför att träffa en gång i halvåret?

Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, det blir en stressig vecka. Just nu kanske ditt fokus ligger på jobb eller skola, när allt du egentligen vill är att åka till landet och avskärma dig från omvärlden en vecka. Mysigt med julbak eller middag hos farmor tänker du, men nu måste uppsatsen bli klar. Men vet du, ibland är saker inte så långt bort som man kan tro. Om du vill göra något mysigt för dig själv eller din familj, ta dig tid för det! Även om planering kan kännas superkrävande just nu är det värt det.