in

Veckans horoskop 9 – 15 augusti

horoskop1
Bildkälla: Simon Maage / Unsplash

Hur blir de kommande dagarna för ditt stjärntecken? Veckans horoskop är här för att ge dig svar. Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Du behöver reda ut en konflikt.
 • Oxen: Tänk på vad du säger.
 • Tvillingarna: Det gör ingenting om du misslyckas.
 • Kräftan: Du får reda på ny information.
 • Lejonet: Nu gäller det att agera.
 • Jungfrun: Skjut upp saker till nästa vecka.
 • Vågen: Nu får du lite klarhet i saker och ting.
 • Skorpionen: En sak i taget!
 • Skytten: Dela med dig av några smarta råd.
 • Stenbocken: Du är sugen på en nystart.
 • Vattumannen: Följ med i svängarna.
 • Fiskarna: Det är okej att säga nej.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, den här veckan kommer till stor del handla om dina vänskapsrelationer. Det är någonting som skaver mellan dig och en nära vän, och nu är ett perfekt tillfälle att reda ut alla era problem. Våga säga hur du känner, men glöm inte bort att lyssna också. Mot slutet av veckan väntar en överraskning på kärleksfronten, men du bör tänka dig för innan du agerar.

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, under de kommande dagarna blir det extra viktigt för dig att uttrycka vad du känner. Men tänk på att göra det på ett trevligt sätt för att undvika onödiga konflikter! Veckan kommer till stor del handla om din familj och dina närmsta vänner. Kom bara ihåg att du behöver egentid ibland, så dra dig tillbaka med jämna mellanrum.

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, det kan vara så att du drar dig för att göra något just nu. Kanske är du rädd för att misslyckas, eller också känns en uppgift alldeles för svår. Låt inte din rädsla stoppa dig! Ibland är det bättre att försöka än att ge upp, och nu väntar en belöning för alla tvillingar som vågar testa.

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, just nu kanske du känner dig lite nere. Vanligtvis är du bra på att ta hand om andra, men den här veckan bör du istället fokusera på dig själv. Mot slutet av veckan kommer du få reda på ny information, som kan bli avgörande i ett beslut du behöver fatta framöver.

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, nu väntar en händelserik vecka! Om du länge gått och funderat på något är det nu dags att göra slag i saken. Detta gäller främst för ditt yrkesliv. Det kan mycket väl vara så att du utvecklar en idé som kommer generera pengar längre fram i tiden. När det gäller ditt kärleksliv behöver du däremot vara lite mer försiktig. Ta inga förhastade beslut.

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, du kanske känner dig lite stressad just nu. Som att du inte hinner med alla måsten och som att tiden inte räcker till. Istället för att köra på och försöka hinna med allt på din att-göra-lista bör du ta ett steg tillbaka. Skjut upp saker till nästa vecka, sträckkolla en serie och prioritera tid med dina vänner. Allt löser sig!

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, du kanske har gått runt och grubblat över något den senaste tiden. Men under de kommande dagarna blir allt tydligare för dig. Kanske får du reda på ny information som till en början gör dig upprörd, men som hjälper dig att få lite klarhet i en specifik situation. Kom ihåg att gå din egen väg, att det är okej att ändra sig och att du inte behöver följa exakt alla råd du får på vägen.

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, en sak i taget! Nu behöver du stanna upp, istället för att rusa in i något nytt. Försök vara öppen med vad du känner och var du står, så ska du se att allt kommer kännas lite lättare. Under den kommande veckan behöver du lägga mycket tid på att ta det lugnt, så försök att inte planera in för många aktiviteter.

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, under de kommande dagarna kan du behöva ta lite mer ansvar. Det kan vara så att någon i din närhet behöver din hjälp. Dela med dig av några smarta råd, men kom också ihåg att du inte kan lösa alla andras problem. För dig som länge funderat på att ta nästa steg, antingen i en relation eller på jobbet, är det här en bra vecka att göra det.

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, du är sugen på en nystart. Vad sägs om att möblera om, köpa nya höstskor eller börja på ett nytt projekt? Den här veckan bör du följa dina impulser istället för att övertänka dina beslut allt för mycket. Under de kommande dagarna är det inte omöjligt att du träffar en ny person som kommer ge dig en viktig insikt.

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, nu väntar en hel del förändringar. Det kan kännas läskigt, men försök komma ihåg att det är till det bättre. Istället för att göra motstånd bör du följa med i svängarna. Om du har en dejt inplanerad i slutet av veckan ser den ut att bli lyckad, men försök att inte ta saker allt för seriöst.

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, under den kommande veckan behöver någon din hjälp, och det kanske kännas självklart för dig att hjälpa den personen. Men fråga dig själv om du verkligen har tid och energi över för någon annan just nu. Du har nämligen en hel del saker på ditt schema just nu, så försök prioritera det som är viktigast. Kom ihåg att det är okej att säga nej!

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.