in

Veckans horoskop: 8 – 14 november

surface 8HPLpr3hebU unsplash 1
Foto: Surface / Unsplash

Nyfiken på vad stjärnorna har att säga om de kommande dagarna? Veckans horoskop är här med allt du behöver veta! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Dra inga förhastade slutsatser!
 • Oxen: Du tampas med en svår uppgift.
 • Tvillingarna: Du behöver förändra något.
 • Kräftan: Du behöver göra något som känns meningsfullt.
 • Lejonet: Det finns inte riktigt plats för alla nu.
 • Jungfrun: Det är bra att du tänker efter, men inte för länge.
 • Vågen: Du behöver inte avstå från livets goda, men kanske tänka lite smartare.
 • Skorpionen: Släpp prestationskraven.
 • Skytten: Säg en sak och gör en annan.
 • Stenbocken: Det går riktigt fort nu.
 • Vattumannen: Sluta vara så tråkig!
 • Fiskarna: Oväntade vändningar kan vara till din fördel.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, veckan blir en känslomässig berg- och dalbana. Du kan känna en hel del känslor nu, speciellt i början av veckan. Du vet vad du tycker och vill, vilket du gärna berättar för personer i din omgivning. Detta kan leda till en hel del heta diskussioner. Försök att inte dra förhastade slutsatser. Det finns nämligen en risk att du övertänker saker och låter hjärnan gå på högvarv.

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, vilket humör du är på! Under veckan tampas du med en svår uppgift som kräver mycket av din energi. Du är extra känslig för kritik nu, och det kommer bli svårt att samarbeta. Det blir viktigt för dig att ta din tid, särskilt när det gäller att fatta beslut. Du har nämligen lite impulsiva tendenser som kan röra till saker och ting under veckan.

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, nu behöver du få ihop din vardag. Ditt schema behöver struktur och ordning, och för att få till det krävs en hel del arbete från din sida. Du behöver förändra något! Det kanske suger att gå upp en halvtimme tidigare – men det är just såna uppoffringar du behöver göra just nu.

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, vad är ditt syfte? Under veckan ser du saker och ting ur ett nytt ljus. Det kanske finns relationer eller projekt som krävt mycket av din tid, men vad ger de dig? Nu behöver du hitta mening och djup för att känna ett syfte, annars blir det svårt för dig att engagera dig.

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, nu behöver du prioritera rätt. Under veckan stöter du på en del relationsdrama, och du behöver göra ett val. Det kan röra sig om allt från att du dubbelbokat dig, till en konflikt mellan en partner och familjemedlem. Det kommer inte gynna dig att försöka glida med strömmen nu, utan det är viktigt att du faktiskt tar ett beslut.

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, att planera saker i detalj är inget som funkar i praktiken. Kanske försöker du få kontroll över en situationen, och ja, det är bra att du är noggrann. Men i slutet av dagen behöver du lite driv och arbetskraft i praktiken. Ibland kan ditt logiska tänkande hindra dig från att komma till skott och bara göra.

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, nu blir det lätt lite för mycket av det goda. Du sprätter en hel del pengar på något som känns väldigt rätt i stunden, men som kanske inte är helt genomtänkt. Det handlar inte om att vara dumsnål nu, du behöver alltså inte avstå från att göra kul saker! Men istället för att gå till en dyr restaurang för att äta pasta, kan du kanske laga samma pasta hemma. Eller gå till en billigare restaurang?

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, du sätter rätt tung press på dig själv nu. Du har höga ambitioner och kan visualisera dina mål, men ditt självförtroende sätter käppar i hjulet för dig. Under veckan hålls du tillbaka av tankar om att vara otillräcklig. Strunta i det! Du kanske kan göra saker ändå, även om du inte riktigt vågar. Det kan vara okej att testa en idé som egentligen är halvfärdig. Du lär dig något ändå.

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, du beter dig fullkomligt orimligt nu. Vilket säkert har sina förklaringar. Vad du tänker och hur du agerar hänger inte alls ihop. Du kan verkligen sitta på ditt rum och vara helt klar med hur något känns och vad du vill – för att sedan ta motsägelsefulla beslut sekunden efter. Du går mycket på impuls nu, och behöver kanske ge hjärnan en chans att hänga med.

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, app app app. Nu får du faktiskt ta det lilla lugna. Under veckan rusar du fram som om det inte finns en morgondag. Och vem som hänger med spelar mindre roll. Du tar dig gärna an allt som kommer din väg direkt, utan att skänka särskilt mycket tanke åt planering. Tänk på att kanske inkludera din omgivning i vissa av dina beslut.

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, slappna av! Under veckan är du faktiskt en riktig partypooper. Du känns bitter och har svårt att glädjas åt andras framgång nu. Kanske tycker du att folk inte verkar ha någon vidare koll. Och ja, visst kan det vara så. Men varför spelar det någon roll? Dra ut pinnen ur… och lev lite!

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, du har en lysande vecka framför dig! Eller okej, så kul ska vi kanske inte ha det. Men det kommer små glimtar av ljus! Du har nämligen lite extra tur just nu. Det innebär kanske inte att du ska lägga dina sista besparingar på aktier, utan snarare att saker kommer gå din väg. Veckan kan nämligen bjuda på en hel del oväntade vändningar, men det kan vara till din fördel nu.

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.